Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Baloise Belgium Tour: Landen-Tongeren

Eerste passage:

Zoek je je een mooi plaatsje van waar je de hele reutemeteut goed ziet aankomen, springt er op het moment suprême toch ene met een groot kanon voor je kleine cameraatje en moet je een aantal van je foto’s achterwege laten omdat er de achterkant van een lomperik op staat.

Tweede passage:

Zoek je je een mooi plaatsje waar er eigenlijk niemand voor je neus kan komen staan, komt er toch ene van de organisatie met een vlag voor je cameraatje wapperen en moet je een aantal van je foto’s achterwege laten omdat er de schaduw van dat vaan op staat.

Derde passage:

Zoek je je een mooi plaatsje, maar dan wel achter de paal van een verkeersbord -ze zullen je niet meer liggen hebben- moet je toch een aantal van je foto’s achterwege laten omdat je er te veel hebt.


Meer foto’s

Previous

Katteneten

Next

Mevrouw Blaauw van Draet? Tsss …

12 Comments

 1. Gelukkig is er Flickr?

  • ms

   Ik had wel 248 foto’s waarvan ik er maar 66 op Flickr heb gezet.

   Nu zijn er bij die 248 natuurlijk erg veel genomen op sportstand van het fototoestel.

   • Dan heb ik het verkeerd begrepen, ik dacht dat Flickr zoiets was als Pixabay.
    Excuses.

    • ms

     Neeneen, de foto’s op Flickr waar ik naar verwijs zijn altijd en allemaal van mij.

     Ik ben met Flickr begonnen omdat ik ze vroeger in galerij op het blog zette, maar omdat ik er uiteindelijk geen fotoblog wou van maken was Flickr de beste oplossing.

     Of dat zo blijft …

 2. A, de Jelle, se. Evident is het niet.

  • ms

   Die is dan nog op puur geluk genomen. Ik zag Jelle komen en zei dat tegen Luc. Die kerel met zijn grote lens heeft dat waarschijnlijk ook gehoord. Dus ik heb Jelle op afstand, maar toen hij boven op die kop kwam stond die kerel daar.

   Ik heb dan maar in het wilde weg deze foto kunnen nemen. De man die daarop wazig te zien is, is niet die kerel met zijn groot kanon.

   Die was niet van de organisatie, maar ga je daar nu wat over zeggen? Het was toch te laat.

   • Toch nog goed gelukt.

    • ms

     Ik had niet gedacht dat uit die plotse reactie nog iets goed zou komen en ja, ik ben wel blij met deze foto. Die van zijn benen is trouwens ook mooi scherp.

     Daaraan zie je dan dat ze niet echt gericht genomen werden.

     Bij de tweede passage stopte er een motor van de organisatie vlak voor ons gezicht en zowel Luc als ik -nogal ontgoocheld- zegden: “dat meent ge nu toch niet …” Het meisje achterop lachte, de man zei: “tegen dat die renners hier zijn, zijn wij weg”. En dat waren ze.

     Zo kan het ook.

 3. Leuke foto’s op Flickr.

 4. elsjeveth

  Ik vind ‘m geweldig de foto. De hectiek van de koers in 1 beeld gevangen, incl. mannetje met cameraatje voor het beeld.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén