Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Braaf zijn is snullig!

Nog zoiets! Je gaat naar een stoet waar je dochter in meegaat. Je belooft haar om foto’s te nemen. Je gaat als een brave burger op de zijkant staan. Maar er zijn die mensen die met de stoet meelopen om zoveel mogelijk smijtgerief in hun eigen plastic zakken te krijgen. En die vegen er vierkant hun voeten aan dat die idioten, die mooi braaf opzij staan, dan niets zien. En foto’s? Wel dat kan je vergeten. Je kan enkel overal een glimp van Boeke opvangen.

En dan denkt mske dat dat toch aan de organisatie ook ligt. Dat ze de overtreders maar laten begaan waardoor de anderen, die zich wel aan de regels houden, zich plots om één of andere rare reden uitermate idioot gaan voelen. Maar moest iedereen dan tegendraads doen, was de organisatie onmogelijk. Maar waarom zijn het altijd dezelfden die de dupe zijn?

Previous

Druk, drukker, drukst, drukkend, drummend

Next

Ziek

1 Comment

  1. 30-03-2004, 11:37:51
    de dupe
    Je hebt gelijk,ik vraag me ook altijd af waarom.
    Mensen hebben weinig respect voor een ander. De mentaliteit van tegenwoordig ik en nog eens ik. Daar krijg ik nu echt de kriebels van.

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén