Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rare waarheid

Als ik iets dat nu gebeurt maar dat pas later wil vertellen moet ik dat in de toekomst in de verleden tijd schrijven.

Dat is een rare waarheid” dacht ik onmiddellijk toen ik het bedacht. Op het log, waar het over gaat, is het nog even wachten. Dat heb ik ergens in oktober gepland … dat is een ruwe schatting. Mogelijk wordt dat later maar hopelijk kan het vroeger.

Wat geen rare waarheid is, maar wel een bijzondere, is dat Luc vandaag jarig is. Dit logje schreef ik ook in een ietsiepietsie verleden. De toekomst hiervan is de fles bubbels voor vanavond.

Previous

De grote magazijnen

Next

Middeleeuws

15 Comments

 1. Proficiat! De rest van je logje moet ik nog even laten bezinken … ?

 2. In ieder geval gefeliciteerd Luc en jij natuurlijk ook.
  Op kronkelige waarheden wacht ik nog. En ben benieuwd.

  • ms

   Dank je.

   De waarheden zijn zo kronkelig niet, de uitleg wat hun publicatie betreft is dat wel.

   ?

   • Een ouder voorval beschrijven, daarmee heb ik veel moeite wat de tijden betreft.
    Algemene opvattingen kunnen in de tegenwoordige tijd, de rest niet, niet altijd, of wel? Daarover zit ik telkens te puzzelen.

    • ms

     Je bent niet alleen, ik ga dan een beetje op mijn gevoel af.

     Het voorval, waarover hierboven sprake, deed zich een maand geleden voor, maar ik wou het er nog niet over hebben en wil het er nog niet over hebben zolang het niet voltooid verleden is en dat voltooid verleden ligt zonder enige twijfel in de toekomst.

 3. Jasmien

  Van harte proficiat aan Luc en geniet straks samen van die lekkere fles (da’s in de toekomst he, ook al is hij vandaag en nu dus jarig)!

 4. Van harte proficiat voor de jarige.
  Ik vrees dat de bubbels invloed op dit logje gehad hebben.
  Geen probleem, geniet er maar van.
  Groetjes.

 5. Van harte gefeliciteerd met en voor de jarige Luc! Laat het jullie smaken. Ik vermoed dat ik ondertussen in jullie tegenwoordige tijd zit, maar als je het leest misschien alweer in de verleden tijd.

 6. elsje

  Plopppp !!! Proficiat met Luc en laat maar knallen die kurken. De log hierover of welke andere waarheid dan ook lees ik graag in oktober

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén