Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kaderpuzzel

Het is een beetje een weinig zeggend logje, maar ja, het werd weeral gepland en op voorhand geschreven, wat maakt dat ik me er dus een beetje gemakkelijker vanaf maak, al was dat van gisteren wel een hele boterham omdat ik alle logjes uit het verleden moest opzoeken en sommige van die afbeeldingen ook nog moest aanpassen.

Dit nu gaat gewoon over een afbeeldingske. Ik was zoekende naar iets al weet ik niet meer wat, toen ik het zag en dacht: “Hé! Dat lijkt wel …”

Om nu het verhaal begrijpelijk te maken, moet ik teruggrijpen naar iets uit het verleden, waar ik schreef:

ze kochten nog het één en ander maar mske zegt dat ik ook niet alles moet vertellen.

Dat één en ander was een kerstkader waarvan je de lichtjes kon aansteken en Luc wou die hebben. Ik herinner me wel dat ik oorspronkelijk mijn bedenkingen had, maar ik ben geen alleenheerser en ik was toch ooit zelf in de ban geraakt van het schaap in de Colruyt, dat ik ook mee naar huis heb genomen.

Vorig jaar werkten de lichtjes niet meer, maar ondertussen hoorde dat kaderke toch al bij de geaccepteerde kerstdecoraties en hing ik het op zonder lichtjes.

Toen ik de kerstboom zette, controleerde ik en inderdaad de afbeelding die ik vond was die van een puzzel waar krak hetzelfde kerstlandschap op staat.

Misschien moet ik die eens aanschaffen, maar ik vrees dat Luc het meer heeft voor lichtjes dan voor puzzelen, al bleek het repareren van die lichtjes ook een -onmogelijk- gepuzzel. Ze lichten dus nog steeds niet.

Previous

Verhaalkes: leren of lezen

Next

De uitingen van blijdschap

7 Comments

  1. Leuke kerstafbeelding.

  2. Een lichtjespuzzel zonder oplossing?
    Weggooien en nieuwe kopen ?

  3. elsjeveth

    Voor Chris schafte ik vorig jaar een foute kersttrui aan. Inclusief knopje waardoor de lichtjes gaan branden op de trui. In de hoop dat de lichtjes slechts 1 keer dragen zouden overleden reageerde hij enthousiast op de aankoop. Nu blijkt dat de lichtjes zelfs dit jaar nog werken zie ik hem toch afvragen: mag het licht uit 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén