Ooit, om één of andere reden, duikt er in de reacties de berenbrievenbus op. Daar kwam ik per toeval op terecht en vraag me af: “hoe komt die in de reacties te staan? Heb ik daar ooit iets over verteld?” Zo ja, dan vind ik dat niet terug.

Feit is dat er onderweg naar Bollie een beer staat die een tas in zijn handen heeft en dat is de brievenbus.

Toen we in 2010 de auto wegdeden, zagen we de brievenbus van op de bus, maar we konden er geen foto van nemen. Nu we weer een auto hadden, dacht ik er gewoon niet aan, tot ik dus per toeval op die reactie terecht kwam.

Een foto nemen is ook met de auto geen sinecure. Ik baal echt wel van foto’s nemen van iemands eigendom dus wou ik niet voor de deur gaan stoppen en probeerde die beer alleen te nemen. Dat lukt ook niet zo heel goed, zeker dat we toch een bepaalde afstand hielden. Amke, achterin, nam ook een foto en het is de hare die we hier gaan gebruiken.

(Lees verder onder de foto)


Foto: Amke

Dit is niet echt mijn favoriete logske. Maar het vorige weekend had ik echt niet zo heel veel tijd om logjes te schrijven voor tijdens onze afwezigheid. En dit stond toch al zo lang bij de concepten – getuige de foto, die ergens vorige zomer werd genomen.

Morgen beter?