Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Modderbaden

Door alle regen en alle veldactiviteiten wordt het dagelijks toerke rond het blog een hachelijke onderneming. Aan de bietenhopen glibber je van de ene modderpartij naar de andere, in het open veld drijf je van plas naar plas.

Ik trek in elk geval mijn goeie regenjas niet meer aan voor deze tochtjes sedert deze, mij zeer nauw aan het hart liggende, Schotse jas met de verraderlijke Duitse modder te maken kreeg, waarna ik hem slechts met de grootste moeite terug proper kreeg.

Maar gààn doen we! Regen noch wind kan ons deren … maar het zou wel eens mogen minderen.

Previous

Nu nog …

Next

Mijn voorgevel

10 Comments

 1. Daar heb je groot gelijk in! Gelukkig voorspelt men een paar dagen droog weer.

  • ms

   De regen op zich stoort me niet. Daar kleed ik me wel tegen, maar dat immer naar de grond kijken om te zien waar je je voeten zet belet wel dat ik de omgeving zie. Dan kan je even goed met droge voet gaan wandelen op een looppiste.

 2. Het is herfst, dan loop je dit weer-risico.
  Maar nu heb ik de jas nog niet gezien….

  • ms

   Vroeger had ik liever vorst dan regen, dat veranderde een paar jaar terug.

   Die jas? Hm … ik wou daarmee een nieuwe gravatar maken, maar ik moet de juiste fotograaf en de juiste attributen op de juiste locatie samen krijgen. En daar krijg ik pijn aan mijn goesting van.

   Dat betekent: de jas en de driepoot van het fototoestel moeten meegedragen worden op een wandeling waar de juiste locatie zich bevindt en die locatie is in de Eifel.

   En dan de tegenslag dat ik niet meer weet wanneer de lichtinval op die locatie goed zit …

   • Proest. ?
    ‘Fotograferen voor dummies.’

    • ms

     Dat plan zit al een jaar in mijn hoofd, daar zit het veilig blijkbaar.

     Er is nog een andere mogelijkheid, die gemakkelijker zou (moeten) zijn maar wegens onbegrijpelijke redenen altijd vergeten wordt.

 3. Regen is al iets, die natte bladeren zijn ook iets. Oppassen waar je loopt. Dan zie je inderdaad de omgeving niet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén