Bakken zonder bakken. Smelten, mengen en roeren, afkoelen en opeten.
(Lees verder onder de foto’s)
Je maakt het één en je zoekt een recept omdat anders de krispies staan te verdoefen en voor je het weet mag je al een verse doos meebrengen.
Gelukkig gaan we maar één keer per week naar de Colruyt.
Matroos Beek
Wat zijn die ‘krispies’ in de chocolade?
Ik maak zowat wekelijks gesmolten chocolade met veel noten in. Met krispies zou dus ook kunnen, maar ik denk niet dat ik dat hier kan kopen.
ms
Ik neem de “Rice Krisps” van Boni uit de Colruyt.
Matroos Beek
?
Bertie
Dat ziet er lekker uit, jammie. Ik ga het recept zoeken.
ms
Die zijn erg lekker, zo lekker dat ik nu wel een week wil wachten eer ik er terug maak.
Beide recepten zijn poepsimpel.
Chocolade smelten, rice krispies er in, laten afkoelen (verhouding 50/25).
Het andere is gemaakt met rice krispies en maskesvlees.
Bertie
Dat moet lukken, ook met maskesvlees 🙂
ms
Moeilijk … om af te blijven.
elsje
Het moet gewoon verboden worden 🙂 zulke foto’s te posten. Amai ziet er echt smakelijk uit.
ms
Het zou gewoon verboden moeten worden. Tout court. Ervan eten smaakt steeds naar meer.
francky
Daar kan men van genieten. Je maakt ze zelf, dus zullen die nog lekkerder zijn dan die in de winkels.
ms
De krispies koop ik zo maar de mengeling maak ik wel zelf.
En die kunnen dan zo lief liggen lachen dat je niet anders kan dan ze opeten.