Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verwezen

Het was een schok toen alle onderliggende ergernissen tot ontbranding kwamen en als een schroeiendhete gulp lava naar buiten spoten om daarna heetgloeiend over de brokstukken te stromen om daar uiteindelijk te gaan liggen smeulen.

Het voordeel van vulkanen is dat er seismografen bestaan om uitbarstingen te voorspellen.

Previous

De kerstkaarten

Next

Het onaffe verhaal

10 Comments

 1. Niet leuk, maar soms noodzakelijk om de druk van de ketel te halen. Daarna de brokstukken opruimen en met een schone lei herbeginnen.

  • ms

   Ik wil bepaalde brokstukken niet lijmen. Het gezegde moest gezegd worden maar ik zou het liever voelen aankomen zodat ik het op meer tactische manier zou kunnen aanbrengen, alhoewel ik dingen beter verwoord als mijn automatische piloot overneemt.

   Tactisch wil zeggen dat je het probeert in te kleden en dan word ik wat warrig in mijn uitleg.

   En voor de goede orde: het was niet hier thuis. Maar nu zit ik met de vraag of ze me daar nu geen katsj gaan vinden.

 2. Iedereen lijkt momenteel op een of andere manier onder druk te staan. Geen wonder dat de ketel stoom moet aflaten. Dat kan deugd doen. Alleen oppassen voor de rommel en schade achteraf.

  • ms

   Iedereen staat onder druk. Met mijn eigen druk kan ik best om, ik ben goed in relativeren.

   Maar als anderen hun voeten vegen aan mijn bestaan, me compleet negeren of doen of ik er niet toe doe, dan krijg ik blijkbaar overdruk.

   En dan schrikken als het deksel van de ketel vliegt.

 3. Het is voor te stellen dat iemand een keer overloopt. Hopelijk kan je een en ander weer in goede banen leiden.

  • ms

   Er is niets om in goede banen te leiden. Ik weet niet wie de aangesprokenen waren.

   Ik hoop dat er iets doorgedrongen is al denk ik dat wat ik ook zei en hoe ik het ook zei hen niet tot inkeer zou gebracht hebben.

   Integendeel, ik zou als ik vriendelijker was geweest waarschijnlijk nog een sneer gekregen hebben.

 4. elsjeveth

  Het kan ongelofelijk veel deugd doen om af en toe te ontploffen. Wel zorgen dat je de frustratie op de juiste persoon afvuurt. Daar heb ik weleens last van, dat ik ontplof bij degene die de ontploffing het minst verdient

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén