Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gedwarsboomd

We wilden gisteren een rommelmarkt bezoeken georganiseerd door iemand die op de boekenmarkt ook een stand heeft. We zijn er niet geraakt … de weg was onderbroken. Rondrijden hielp ook al niet. Geen doorkomen aan.

We zijn dan maar naar een Kringwinkel in de buurt gereden. We zijn er niet geraakt … er was een omleiding met een omleiding in een omleiding. Er rond rijden hielp ook al niet. Geen doorkomen aan.

De andere Kringwinkel? Een gemeente of twee verder? We zijn er niet geraakt … er was diezelfde omleiding met een onderbreking er midden in. Er rond rijden hielp ook al niet. Geen doorkomen aan.

Naar huis dan maar weer? Neen toch!

We zouden naar Decathlon gaan. Want net nu, nu de zwembaden terug gaan openen zonder afspraak op voorhand en net nu de badmutsen overal verdwijnen wil ik een badmuts voor mijn ondertussen lange haren. Ik heb mijn silicone Speedo nog maar die krijg ik niet ver genoeg over mijn hoofd als die haardos er onder steekt.

Resultaat? De badmutsen voor lange haren zijn niet groter dan die Speedo.

En deze keer voor echt naar huis!

Over een geslaagde uitstap gesproken.

Previous

Mijn stem

Next

Het ergerlijke ritme

16 Comments

 1. Op sommige dagen…..

 2. Soms valt het mee, deze keer niet. 😕

  • ms

   De vraag is nu alleen: waar haal ik zo een badmuts? Want de foto’s van de webshops zien er wel goed uit, maar dat deed die van Decathlon ook.

   En het begint te dringen.

 3. Er wordt zowat overal gebouwd en aan de wegen gewerkt met omleidingen als gevolg. Omrijden, en dan je ding niet vinden… vervelend.

  • ms

   Als je ergens meer komt, weet je dat. Als we van hier naar Diest willen weten we dat we langs Halen of Aarschot om moeten.

   Maar voor bepaalde bestemmingen in de buurt van Aarschot moeten we dan weer elders om. Dat weten we ook al.

   Als we Aarschot voorbij willen, zoals gisteren, moeten we ook omrijden omdat ze daar al voor de tweede keer de doorgangsweg onderbraken.

   En dan kom je in de streek waar je zo goed als nooit komt en kom je in een wirwar en een wespennest terecht waar je niet weet hoe je kan omrijden. Je kan via de kaart wel proberen, maar je zit er gewoon overal blokvast.

   Als je dan weet dat er op strooibriefje van de rommelmarkt staat dat er door werken ter plaatse ook al weinig parking is, heb ik geen zin om het vandaag nog eens te proberen.

 4. Goh dat was dan een dagje in de auto rondrijden …

 5. elsjeveth

  Je was er eens mee van huis 🙁

 6. Geen idee, ik zwem niet.

 7. Zo’n badmuts is toch al lang niet meer verplicht. Of wil je het voor het mooi?

  • ms

   In het zwembad van Landen was het tot op het einde verplicht. Ik had er dus een. Ik was tegen die badmuts aangezien mijn haar kort was.

   Nu moet het niet meer maar met lang haar vind ik het enerzijds veiliger en anderzijds gemakkelijker.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén