Al meerdere keren had ik cheesecake gemaakt. En ja, ik maak bewust het verschil tussen cheesecake enderzijds en de kaastaart van bij ons.
En waar ik mijn eigen cheesecake wel lekker vond was ik toch wat ontgoocheld toen ik de klaargemaakte uit de Colruyt proefde. Die smaakte haast krek het zelfde.
Waarom zou ik de moeite nog doen?
Vorige zaterdag zette Querida cheesecake op tafel die zij had gemaakt …
Ik ben nu niet direct zo rooms meer dat ik “hemels” zou zeggen, maar het kwam er toch ferm bij in de buurt.
En waar die van mij de oven in moest, moet deze de frigo in.
Probleem! Waar was de springvorm? Had ik die misschien weggegooid? Die begon lichte roestsporen te vertonen en ik had me daar laatst wel wat vies aan gemaakt. “Ik denk het wel” zei Luc.
Ach ja, de silicone hartvorm bracht soelaas. Wat smaak betreft was er toch geen verschil tussen een hartvormige en een ronde cheesecake.
En dan vindt Luc mijn versie lekkerder.
Nu zo snel mogelijk een andere springvorm op de kop tikken.
Suskeblogt
Het voornaamste is dat Luc die van jou lekkerder vindt.
ms
Dat vind ik ook. 😂
Bertie
Welke vorm dan ook, je wordt gewaardeerd. In ieder geval je cheesecake. 😉
ms
Ik ga ze afwisselend maken. Luc lust ze wel allebei, want toen ik zei dat hij zich niet moest opofferen met deze op te eten, heeft hij dat toch wel gedaan. 😉
Matroos Beek
Die op de foto ziet er in ieder geval overheerlijk uit. Ik moet er bijna van kwijlen. Mmmm kaastaart!
ms
Dat is die volgens mijn recept. Van die van gisteren heb ik geen bruikbare foto kunnen nemen.
elsjeveth
Heerlijk kaastaart! in welke vorm dan ook, Luc was met plezier proefkonijn
ms
Luc is een altijd graag proef-konijn.
elsjeveth
Hier in huis nog zo’n konijn 🐇😇
ms
😁😁