Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De mishandelde deur

Volgens een DJ die al 31 kennissen en vrienden verloor, omdat ze zelfmoord pleegden door Corona, moet je anderen niet steeds de indruk geven dat je leven altijd perfect is. Klagen mag. Dat is beter voor je mentale welzijn1.

Awel si, ik was kwaad. Meer dan kwaad. Ik was woest! Ik heb tegen de muren geroepen. Ik heb met de deuren geslagen. Ik ben gewoonweg ontploft!

Amke verjaarde vorige zondag. Ik beloofde haar een cheesecake te bakken en het kadootje moest ook daar geraken.

We spraken af via whatsapp dat we dat gisteren wel even zouden gaan afzetten, aanbellen en weggaan. Waarop Bollie antwoordde dat we toch wel even konden binnenkomen, waarop ik zei dat het buiten ook kon.

Met vijf? Volgens ingewonnen informatie zou Bollie vier mensen mogen uitnodigen die niet bij haar gezin van drie horen. Maar volgens de website van de politie ZARA2 is dat een samenscholing . Dat mag dus niet.

“Ik zal wel in de auto blijven zitten” zei Luc … Dat is al net zoals het :”Hier wacht ik op mijn baasje”-gevoel dat ik heb als ik alleen in de Colruyt binnenga.

En dàt was het moment waarop ik ontplofte. Niet tegen Luc, maar tegen de hele wereld, alles en iedereen, Jan en Alleman en ieder die het horen wilde.

Hier nog eens roepen wat ik o.a. al geroepen heb?

Waar vindt ge nog zo een idiote trien die al sedert 1 maart haar kleinkinderen niet zag?

Welk gezond verstand vindt het voorhofke van Bollie gevaarlijk? Ge kunt er *vloek* 10 meter uit elkaar gaan staan.

En nog zo het één en het ander. Over kleinkinders en idioten die niet willen horen.

*Smijt met de deur!*

Mijn mentale welzijn is er wel bij gevaren, dat van de deur misschien wat minder … maar dat moet ge aan de deur vragen.

1 Het Nieuwsblad
2 Politie ZARA

Previous

Center Parcs opgedeeld

Next

Herfst voor koeien en paddestoelen

8 Comments

 1. elsje

  Ik leef met je mee. Misschien moet je het gewoon gaan doen, je kleinkinderen echt zien…alle maatregelen ten spijt en hoe braaf je ze ook opvolgt het HELPT GEEN ZIER zo blijkt.
  Je bent dapper en volgzaam maar ieder heeft zijn grens.
  COURAGE

  • ms

   We gingen, dat stond vast. Dat was het probleem niet. Het probleem was dat we met 5 zouden zijn in plaats van het maximum van 4 personen, waardoor het ineens een samenscholing werd.

   Bijkomend probleem is dat ik te lang té veel geduld heb om uiteindelijk over een strobreed te vallen en van mijn neus ga staan maken dat de ruiten tiggelen.

   We gingen dus, hielden het veilig en besloten het nog op deze manier te doen.

   Het deed deugd. Zowel de ontlading als het bezoek.

 2. Pfff, een zware ontlading maar een waar ik hele maal in kan komen. De deur overleeft het wel en op deze manier jij ook. Voortaan de woede eerder uiten? Dat spaart de deur… ☻
  Jammer dat het kouder wordt, in een tuin was het zoveel makkelijker met de ruimte.

  • ms

   Het is jaren geleden sedert de vorige keer dat ik uit mijn krammen schoot. Dat was indertijd nog met een geweldig enervante klant. Toen heb ik ook een paar keer met de muis geklopt en gereanimeerd en één keer op mijn toetsenbord. Maar dat was helemaal mis. Mijn duim was er niet goed van.

   Ik had het dan ook helemaal niet zien aankomen. Alles was goed. We gingen naar de kleindochters en dan krijg je het idee om toch eens na te kijken hoe het zit met het aantal personen. Volgens die website betreft het maximum 4 personen en wij met ons twee bij Bollie’s gezin van drie …

   En BOEM! Dat was nu net die ene tik die er te veel aan was.

   Eens de boel eruit gesmeten is gaat het ook snel over.

 3. Frustraties en woede op een deur botvieren kan deugd doen. Achteraf wel nieuwe laten komen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén