Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Leuven

Onder het motto: “als een ander het doet moeten we dat zelf niet doen” hebben we de voorbije week het relaas gevolgd dat mizzD dag na dag heeft geschreven over een stapke uit in Leuven. Eerlijk is eerlijk. Aan wie kan je zoiets beter overlaten dan aan mizzD?

Omdat wij het graag willen bewaren voor het nageslacht gaan we hierna elk van deze postjes linken:

Dat mske niet fotografisch aangelegd is, is bewezen doordat ze die dag zelfs geen fototoestel bij had. Meer nog dat ze er zelfs niet aan gedacht heeft om een foto te nemen waar ze met hun beidjes op staan. Meer nog dat ze er niet aan gedacht heeft om af en toe eens te vragen of zij geen foto moest nemen.

Wat we wel gaan doen, is hier een korte samenvatting bij zetten van de filmkes die Slow daar op die toren heeft gemaakt. Trouwens, Slow wil terug naar die toren, om naar de dingen te gaan kijken die ze over het hoofd zagen of waar ze niet aan dachten. Dus gaat hij dat goed in het oog houden.

Previous

De tand des tijds

Next

Brokkenpiloot

8 Comments

 1. Prachtige foto’s

 2. Wohoo..wat een mooi compliment!
  Maar hey…je hebt minstens één keer gevraagd me op de foto te zetten hoor, bij die kotmadam…en later heb ik het zelf nog een keertje gevraagd…ach ja, mensen die zelden foto’s maken denken daar niet aan hè! Een foto van ons tweeën, jaaa…dát ben ik ook vergeten..maar meestál vergeet ik dat de eerste blogontmoeting…dan ben ik nog te verlegen hahahahahahahaaaa! Komt vast nog wel een keertje!
  Leuk dat filmpje…vooral die trapbeklimming hehe! ( zag je die stevige nog helemaal niet vermoeide blote kuit voorbij komen? dat was de míjne hè..!! )

 3. ms

  Tja, daar bij die kotmadam was de hint klaar en duidelijk. Je keek zo met van die verlangende oogskes naar dat bankske dat zelfs een slechte verstaander dat begreep.

  En die stevige nog helemaal niet vermoeide blote kuit? Die zei even later iets heel anders, maar dat heb ik maar geknipt, kwestie van ons imago niet naar de knoppen te doen … het mijne en dat van Slow dan wel te verstaan.

  Jammer dat mijn vraag, hoeveel trappen dat juist waren, niet hoorbaar is, maar gelukkig horen we Slow’s antwoord daarop dan wél.

 4. Zie je wel dat jij helemaal niet zo fris en monter meer was als je iedereen wilt doen laten geloven..? ‘een kuit die wat zei’ ??????????

  Te veel! hahaha ik vond het wel meevallen hoor…en je kunt ze hier op film meetellen…bijna alle 262 stuks hehe!

 5. ms

  Het is pas op dat filmke, dat ik dat hoor dat die kuit wat zei. Of die kuit dat zelf zegt, daar kan ik niet over oordelen, aangezien ik niet meer te zien kreeg.

  Ik vond dat ook meevallen, eigenlijk verwonderde het me dat we zo snel aan dat balkon zaten.

 6. M’n tellende kuit heeft zich vergist ..het zijn 296 traptreden hehe…en ik weet niet of daar die eerste rechte trap al bij meegerekend is of dat het alleen die ijzeren traptreetjes op die wenteltrap en die rechte ladders daarboven zijn. In de Dordtse dom zijn het 323 treden vanaf de grond! Moet zeggen dat die me veel meer leek toen ik die beklom…en toen had ik nog niet een hele dag door de stad lopen dwalen! Ik liep denk ik gemakkelijker door in de slipstream te lopen van die hinde voor mij..!

 7. ms

  Mijn teller was ook kapot. Ik dacht dat we nog maar pas vertrokken waren maar we waren er al.

  Tja, altijd al een goeie gangmaker geweest.

 8. ppppfffewww ik word duizelig van die trappen

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: