Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

The NeverEnding Story

Er zijn zo momenten als er aan iets geen einde lijkt te komen dat mske zegt: “dat is hier ook The NeverEnding Story zenne”.

Meestal bekijken ze haar dan of ze het in Keulen horen donderen. En mske begon zich af te vragen of zij alleen daar herinneringen aan had.

Tot voor een week of twee ze het weer zei en de man fronste. Hij kende het niet. “Allee” zei mske “je bent toch niet zoveel jonger dan Zoneke, dan moet je dat toch gezien hebben”. Hij had het niet gezien.

mske heeft het opgezocht. De vijf jaren die de man jonger is dan Zoneke zijn net genoeg om het niet te kennen. Het is tenslotte al 28 jaar geleden dat de film uit kwam.

Previous

Groepsaankoop

Next

Van mijn voeten

3 Comments

  1. magda

    Ik herinner me die film nog héél goed.In feite gingen de kinderen naar die film kijken en ik ging in hetzelfde complex naar een andere film. Maar die was al volzet dus schoof ik mee bij de kinderen. Gelukkig maar want op sommige momenten vonden ze het toch wat eng en er waren kinderen in de zaal die aan het schreien gingen! Ze kwamen erg onder de indruk buiten.

  2. Ik ken de naam maar kan me niet herinneren die film ooit gezien te hebben..nu ben ik al geen filmliefhebber en dat soort ‘sprookjes’-films is ook nog eens niet zo mijn ding hehe..dus geen verrassing!

  3. Sloef goede middag…

    echt een puike film, ik moet hem nog ergens liggen hebben ! En inderdaad …het verhaal zal nooit eindigen en zeker als ze weten dat er 80 miljard planeten als de aarde rondzweven . Eens met de fiets proberen ? Fijne groetjes )pepino

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: