Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Groepsaankoop

Het was al geruime tijd aan het rommelen op de energiemarkt. Berichten als moesten de Belgen meer betalen dan de buurlanden en Europa dat anders staat te springen om in te grijpen als er in België ook maar iets een sikkepit voordeliger is, kikte niet.

Was dat nu waar? Of niet?

Toen mske dan via mail te weten kwam dat mizzD ongeveer hetzelfde betaalde voor én gas én elektriciteit als wat Slow en mske betalen voor elektriciteit alleen gaf mske eindelijk toe. Slow had al enkele keren voorgesteld om in zo een groepsaankoop te stappen, maar mske was daar niet voor te vinden. Ze vond dat eigenlijk te veel rompslomp.

Ze gingen dus naar de infoavond en ja, vorige week hebben ze zich gemeld. Nu is het afwachten geblazen. Eerst op het voorstel en daarna op de effectieve inwerkingtreding, want dat gaat ook nog bijna een jaar duren. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Ondertussen zijn er dan toch al een paar van die energiebedrijven van hùn hoogte aan het komen. Ze gaan afslagen. Ergerlijk is dat ze dan nóg het laatste woord willen hebben want enkel wie er om vraagt krijgt de prijsvermindering.

Previous

Een ladderfiets

Next

The NeverEnding Story

3 Comments

  1. bea

    Ik hou al mijn adem in tegen dat de afrekeningsfactuur in de bus ligt. Het is vreselijk geworden met de energieprijzen.

  2. Zag vanmiddag op jullie Journaal dat jullie ook 10% meer betalen in de supermarkt en de witgoedzaken..België is gewoon een heel duur landje…maar het gaat ze heel veel banen kosten als ze niet uitkijken..want de mensen gaan hoe langer hoe meer per internet kopen nu.

  3. Ja en wat het ergerlijkste van al was dat die madame op zo’n toontje zei dat de klant er zelf moest om vragen en daana zwakte ze toch af en zei dat we wel bericht zouden krijgen!!Wij stoken met mazout maar die eletriekrekening ga ik toch in de gaten houden

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén