6 gedachten over “Gedachtenlezer

  1. Mij ook niet! Op ons werk promoten ze zelfs facebook omdat ze dat voor het bedrijf ook hebben opgericht. Maar ik had al gemerkt dat sommige mensen de andere heel hard controleren en ik wil nu wel iets vertellen maar niet alles.

  2. Meningen zijn verdeeld … ik vind fb leuk, ik hou zo contact met m’n buitenlandse (fiets)vrienden en je moet er ook niet teveel opzetten, TE is nooit goed hé.
    Ik wens jullie een fijn weekend toe, lieve bloggroetjes.

  3. Ach FB heeft zijn voor en nadeel.Alleen zijn er veel mensen die er veel te achteloos mee omspringen en alles maar ook alles op FB zetten.OP een eiland wonen we allang neit meer ,en we geven al zoveel privacy vrij met onze bankkaart ,met de siskaart en nog zoveel andere dingen.

  4. @ Olive: dat is een voordeel van FB voor de mensen die in die situatie zijn. Maar de meesten hebben toch echt geen FB nodig hé? En het zijn net die die gevaarlijke zaken op FB gaan vertellen.

Wat denkte daarvan?