Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sterrenchefs en kenners

De laatste tijd slaan ze ons om onze oren met kenners van hier en kenners van daar. Je kan het zo zot niet bedenken of er is wel een kenner. Bij het eten ook natuurlijk. Nu is er al een chocokenner ook.

Bij restaurants zijn dat dan sterrenchefs en die weten ook meer dan de anderen en de anderen zijn dan zo stom om mee te doen aan idiote kookprogramma’s om toch maar de goedkeuring van die zelfgepromoveerde kookpotroerders te krijgen.

Slow is een kenner! Een echte dan. Want Slow die kent echt wat van eten.

Slow zegt: “Nu mag daar staan koken wie dat wil, als ik dat niet lust … dan is dat slecht!”

Previous

Gewoon zichzelf zijn

Next

Verloren en terug gevonden

4 Comments

  1. Ik geef Slow groot gelijk.Als ze mij een biefsteak voor de neus leggen waar het bloed nog uitloopt dan ga ik dat niet eten al was het een opperchef van ons land die het klaarmaakte.En bepaalde pralines van de opperchocolatier lust ik ook niet en zal ik geen tweede keer eten.( ‘k had ze niet zelf gekocht ,maar gekregen). Maar ik zal niet zeggen zoals Slow dat het “slecht” is ,enkel dat ik het “niet lust”.

  2. Ik vraag me af wat die zogenaamde kenner zelf altijd eet van hazelnootpasta..als dat Nutella is, dan is ie dié smaak gewoon en zijn alle anderen minder ‘goed’ in zijn beleving.
    En nee..als ik iets niet lekker vind eet ik het ook niet..en als ik soms die chefs bezig zie op de tv, dan denk ik ‘alles voor het plaatje maar ze vergeten de smaak’.

  3. bea

    Ik zou bang zijn moest er een sterrenchef aan mijn tafel zitten. Zouden zij de ‘gewone’ keuken nog kunnen waarderen? Ook ik geef slow gelijk , smaken verschillen. Ooit heb ik eens van dure rode wijn mogen proeven maar het was absoluut mijn smaak niet, ik vond hem totaal niet lekker.

  4. Slow heeft gelijk ! Binnenkort krijgen we nog een speculooskenner. En als je dan ziet hoe sommige sterrenchefs in hun keuken, dat eten op je bord liggen te ‘ bepotelen ‘omdat het zo op je bord moét liggen en of staan, dan zou me dat al niet goed meer smaken van sommige …

    Ieder zijn goesting zeker …

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: