Wizzewasjes

Te lezen en te zien

Ze zagen ze vliegen

Slow stond op en zei: “ik denk dat we eens naar ROB-TV moeten gaan kijken. Ik lees hier net iets over de vliegclub van Cras Avernas.

Jaja, ROB wist het wel. En al staat ROB voor Radio Oost Brabant, ze gaven toch maar de uitleg over een 30-jarige club van Cras Avernas-Landen. En omdat die club 30 jaar bestaat was er op zondag open huis en vliegdemonstraties.

“Als het niet regent, kunnen we er naartoe” zei mske. Het regende niet, al was het hier bewolkt. Ginder, in Cras Avernas, was het nog veel bewolkter, maar het bleef droog. “Over Landen klaart het op” zei mske.

Ah ja, dat zagen ze natuurlijk als ze zo naar de lucht staan te kijken. Op een zeker ogenblik was de lucht rechts opgeklaard en links zo zwart als de nacht. Hier nog een kleine impressie om het af te maken.

Ze zijn droog thuis geraakt. Ze hadden sjaans.

Previous

Een beetje opstandig

Next

‘t Zijn krakken!

1 Comment

  1. ‘t Was inderdaad wel donker hier en daar hè..oei oei..geluk gehad inderdaad.
    Wél leuk om eens te zien, zo’n vliegshow.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: