Iemand zegt dat ze zaagt. En waarom zegt ze dat? Omdat ze de tegenslag had om buikgriep te krijgen tijdens de examens waardoor zowel die examens als die buikgriep langer duren dan nodig en dan normaal.
 
Nu vinden wij, perkattelijk, dat zij niet zaagt en dat er zijn die dat veel en veel beter kunnen.
 
En om dat te bewijzen heeft mske eens haar best gedaan en haar zaagmachien in gang getrokken. Hier zie!
 
Mijn huis staat overhoop en ik heb genen tijd om er mij mee bezig te houden en mijn keuken moet gekuist worden en ik vind dat afschuwelijk dat de katten dan altijd door mijn water lopen en om buiten naar het klein buroke te gaan is nogal koud aan een bepaald onderdeel maar ik wil een badkamer en ik heb er wel een maar die staat nog niet en zelfs als ze zou staan zou het nog niet gaan want ik heb nog geen boiler en zelfs als ik een boiler moest hebben zou het nog niet gaan want ik denk dat de elektriek niet zwaar genoeg is en ik wil den elektriek verzwaren maar als den elektriek zwaar genoeg is moeten we nog altijd iets doen aan die zinken dakgoot want nu moet Slow als het regent opletten dat het bad op de zolder niet overloopt en op die zolder is het gevaarlijk want ik ben daar vorig jaar doorgezakt en daarmee is er een gat in het plafond van de slaapkamer dat we ook nog moeten toedoen en we zouden onzen hof willen afspannen zodat die van de feestzaal daar niet meer kunnen op komen parkeren maar dat lukt nog niet zolang het half kerkhof daar nog in ligt en ik zou graag ander zetels hebben want deze zijn nog mijn oude van vroeger en die zien er niet uit en en “Stilte voor de storm” hangt ook nog niet omhoog en bovendien valt de klank van de televisie op alle mogelijke en onmogelijke momenten uit en zouden we ook nog een andere otto willen.

Dàt is zagen!