Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vraatzuchtige beesten

Als je naar Schotland gaat, neem je iets tegen de muggen mee. Ja? Ja! Je gaat wandelen en je vergeet dat op te spuiten. Dat is niet slim.

Nu dat deed ik dus de drie eerste dagen en ik had enkel beten ter hoogte van de rand van mijn sokken. Dat vond ik straf.

Toen we echter meer tussen de bomen en onder de bladeren en naast de watertjes gingen wandelen, gebruikte ik dat middel wel.

Luc, de stoere, pakte zijn rugzak op zijn rug en wou zo vertrekken. Ik zei: “zo niet hoor manneke” en ik gaf hem het tweede fleske muggenproduct. Hij spoot het op zijn armen, alleen vanboven uiteraard.

’s Avonds kloeg hij over beten, op de onderzijde uiteraard. Dat was precies een maanlandschap.

Previous

Een shit-historie

Next

Het huizeke in het bos

2 Comments

  1. speranza

    Midges zijn de boosdoeners; ze zijn minuscuul als fruitvliegjes maar wel muggen van het venijnigste soort. Je ziet ze niet, hoort ze niet en voelt pas de jeuk na een paar uur.Een zwerm moet hier overgevlogen zijn naar Vlaanderen met een voorliefde voor oude vochtige bossen. Van zodra ik op die plaatsen kom heb ik prijs. Ze gaan door jeansbroeken en alle donkergekleurde kledij, doorheen lagen ondergoed. Als je volgend jaar naar Schotland gaat, wapen je dan met Jungle Formula!

  2. ms

    Wij hadden Care Plus bij.

    Ik moet volgend jaar sowieso naar iets anders uitkijken, in de producten in België zit sowieso geen Deet meer in.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: