Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat te wensen

Nu is het Kerstmis. Nu is het tijd om met kerstwensen op de proppen te komen. Maar met welke kerstwens? De wens die hier alle jaren op onze kerstdagen prijkte? Neen, afgevoerd wegens veel te veel commentaar.

Eigenlijk zit onze wereld zo in elkaar. Op alles wat iemand doet komt commentaar. Ze zien nooit de bedoeling, ze zoeken dat wat ze kunnen afbreken.

Onze kerstwens? We wensen iedereen een geluksgevoel om van te barsten en vrede in het hart.

Previous

Kerstrozen en aanverwante

Next

Tweede kerstdag

4 Comments

 1. Dank u, ik gebruik hem. Misschien nu en dan, dat geluksgevoel om van te barsten, dan wordt het nog sterker, constant zo’n gevoel vind ik een beetje vermoeiend. (oei, nu geef ik toch commentaar) Goedbedoeld want ‘k vind het een mooie wens en wens jullie dat hij uitkomt

 2. marie-rose

  misschien standaard en afgezaagd, maar toch gemeend: onze beste wensen voor 2015.

 3. ms

  @ omamoetje: vermoeiend? Misschien wel, maar ik heb toch liever zulke dagen dan die waar ik mezelf mijn zegeningen moet gaan voorhouden.

  @ M-Rose: niets is afgezaagd als het gemeend is. Met nieuwjaarswensen wacht ik nog tot de eerste januari. Ah ja, ik moet tegen dan ook nog weten wat schrijven.

 4. De kerstdagen zijn alweer bijna voorbij. Het is toch weer sneller gedaan dan gedacht Veel mensen hebben houvast als de dingen gaan zoals ze gewend zijn. Ze noemen dat traditie…
  Ik spreek je nog wel voordat het 2015 is.
  Groetjes Kakel

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d