Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Met zeven aan de tafel

Ik begrijp het soms niet goed. Als je met een grotere groep op restaurant gaat, zou je ineens niet mogen eten wat je wil.

De laatste keer was het bij méér dan zes, dan mocht je enkel uit drie menu’s kiezen. Met een vegetariër in het gezelschap wordt dat al helemaal grappig en als er dan nog één iemand op stààt om te eten wat hij wil, dan is het compleet om zeep.

Dus vraagt Luc wat het probleem is als iedereen zelf kiest. De uitleg is, dat je dan niet allemaal samen bediend kan worden. Dat kan anders ook niet, maar dan zeggen ze het niet. Het is al meer dan eens geweest dat we allemaal wachten omdat één iemand nog niet bediend was.

Als Jan erbij is, is dat allemaal snel opgelost. Maar nu hij er niet bij was kon ik het toch niet laten om te vragen of ik in dat geval korting kreeg. Niet dus.

We hebben allemaal besteld wat we wilden. En dat niet samen eten? Het is zelfs niet opgevallen dat er drie later hun bord kregen. Het ging gewoon zoals het altijd gaat.

Previous

Welk privénummer?

Next

Gebonden

1 Comment

  1. Ik denk dat wanneer klanten op hun strepen blijven staan er meer geaccepteerd zal worden in restaurants. Wij waren een keer uit eten bij een Chinees en die had geen chocomel voor Roos, ook geen Fristi of gewone melk. Geen kindermenu en ook geen frites. Opgestaan en wegwezen!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: