Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stapschoenen oorzaak van boosaardige blaas?

Die stapschoenen zijn al jaren mskes dikke maten en zodoende al jaren ingelopen en hebben nooit ofte nooit voor enig probleem gezorgd. Wij zoeken de oorzaak van die blaas dan ook niet bij de schoenen.

Jaren geleden was goretex ineens het van het en mits goede verzorging zouden goretex schoenen jaren en jaren meegaan. Nadeel? Ze waren duur, erg duur. Ze kochten een paar voor Ex en de maand daarna … kregen ze de folder van de Makro in de brievenbus en daar stonden er in voor 2.000frank, wat toen toch de helft minder was dan de courante modellen in de sportwinkels. mskes stapschoenen komen dus uit de Makro.

Ze hebben vele winters meegemaakt met sneeuw, sneeuwstormen, regen en alle vieze soorten weer. Ze bleven goed.

Toen mske dan problemen kreeg door de hormoonpillekes verdikten haar voeten, nu niet dat dat ernstig was, ze had er voor altijd van die smalle voetekes gehad zodat ze altijd Italiaanse schoenen moest kopen. En nog was dat geen probleem voor de stapschoenen.

Onlangs echter, toen mske het grote vermageroffensief had ingezet, merkte ze dat ze meer veter overhield om te strikken dan tevoren en dat de stappers ruimer leken te zitten. Wij gaan er dus van uit dat haar versmallende voeten de oorzaak zijn voor die plotse blaas.

Eigenlijk zou mske nu wel moeten uitkijken naar een nieuw paar, want ergens begint er toch wat lichte sleet te komen aan de hiel van de zool van de linkerschoen.  Maar!  Ze zijn wel jaren en jaren meegegaan  … Als we zo wat berekenen zijn ze minstens acht jaar oud. mske is nogal conservatief en vooral niet sletig wat schoenen betreft.

Previous

Bedenking

Next

Orakelen

1 Comment

  1. 8 jaar ,tegenwooridg is dat al stokoud! En als je ze veel gedragen heb,is dat niet goed voor je voetjes hoor. Weg ermee,nog een 10tal dagen en de solden beginnen . Mske kijk dan maar eens uit!!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d