Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schrokkel

Het stond er wat raar te zijn, daar in de kantlijn bij “Ooit op deze dag”. Die werkte niet meer naar behoren. Neen, om één of andere bizarre reden gaf die niet alle jaren aan.

Sedert wanneer dat was, kon ik natuurlijk niet zeggen aangezien we pas zondagnacht thuis waren gekomen van maar weer een evenement en ik daar natuurlijk wel af en toe naar het blog kijk, maar toch niet zoals ik dat thuis doe.

Ik lees soms wel de zaken die me gedurende de voorbije jaren bezig hielden en al is een slecht functionerende plugin op zich niet zo ernstig, toch zinde het me niet.

Tegen de avond aan, na nog een heerlijke siësta in de namiddag, zat ik toch zo wat te bedenken wat de oorzaak toch kon zijn, tot ik eindelijk inzag dat de twee jaren die wél vermeld waren 2012 en 2008 waren. Ik had me wel voor het hoofd kunnen slaan maar dat deed ik niet. Ik mepte op de tafel en zei: “er is helemaal niets mis, dat is normaal”.

Dat zei ik tegen Luc, want aan mezelf hoef ik geen uitleg te geven, maar ik vond het wel gepast om op zijn vragende uitdrukking uit te leggen waarom ik die tafel een mep verkocht. Ik voegde er dus ten overvloede aan toe: “het is 29 februari”. Want, zie je, toen ik hem van het euvel had verteld, had ook hij de link niet gelegd met het gebrek aan 29 februari in de ontbrekende jaren.

Het tijdloze leven, het doet wat met een mens.

Previous

Rustigaan

Next

Knal! Boem!

2 Comments

  1. Hahaha, da’s een goeie!

  2. bea

    Vind ik ook leuk 😀 ….wie denkt daar nu aan, een schrikkeljaar.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén