Wizzewasjes

Gelukkig is er de natuur

Veelzijdig middelke

Er wordt al enige tijd gewag gemaakt van verhoogde muggenactiviteit. Volgens de kranten werden er zelfs 60% meer anti-mug-middelen verkocht.

Nu is het zo dat, ondanks onze muggengaas, ik ook elke ochtend opsta met een paar beten er bij. En ik krab die kapot.

Tijd om in te grijpen dus.

Spuiten? We zijn al niet zo voor vergif. Mijn Deet voor op wandel gebruiken? Dat zou kunnen, met een nieuwe te halen bij de apotheker is het opgelost. Maar dat is ook niet bepaald mijn favoriete oplossing voor in bed.

Ineens las ik dat een bepaald product ook zou helpen. En dat, dat had ik staan. Ik kocht het nadat het bij een vorig probleemke ook werd genoemd als oplossing. En toen ik er specifiek ging op googelen, bleek dat voor zo een beetje vanalles goed te zijn.

Heeft het geholpen? Ik weet het niet. Ik weet niet hoeveel muggenbeten ik gisterenavond had.

Previous

Weerzien in Dendermonde?

Next

Op trektocht

1 Comment

  1. Laat het mij weten.. ik ben dol op de geur van Vicks en sta onder de muggenbeten (ondanks gebruik van Deet)…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: