Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De postbode klopt

De postbode tikte op het raam en mske legde haar gerief terzijde, sloeg haar dossier op en stapte naar de voordeur. Ze schoof de grendel weg, draaide de sleutel om en haalde de tochtmat voor de deur weg.

“En” vroeg ze lachend aan de postbode “hebben ze rekening gehouden met de tijd die ik nodig heb om hier te geraken of gaat het enkel over de tijd die jij hebt om je helm af te zetten?” De postbode, die zijn helm nog op had, antwoordde: “ze doen maar. Ik zet die helm niet op, behalve nu, nu is dat warmer aan mijn oren”.

Previous

Bas en Keffer

Next

Het rekenmachientje

1 Comment

  1. 29-11-2005, 13:34:08
    *
    Zelfs nu zet ik hem niet op…nu lekker met mijn muts…
    http://snellen.skynetblogs.be
    Snellen

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d