Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zum kotzen

Vorige vrijdag, mske had net lekker gegeten en ze had de postbode niet zien passeren, dus ging ze even kijken of er wat was.

Ja, er was wat maar het was geen post. Er had iets of iemand op de drempel gekotst.

Normaal konden ze het niet op mij steken want ik ga niet buiten maar je weet maar nooit. Maar toen zei mske dat het in elk geval groter dan een kat geweest was. En ze zei ook dat ze het niet direct ging opkuisen want dat dan haar eten er uit zou komen. Bah bah bah! Zo vies!

En toen kwam die postbode nog zo laat en mske zat erg verveeld met het zaakske. mske is toch een rare. Net of het aan haar lag.

Wie doet nu zoiets? Loslopende honden zie je hier niet. Dus heeft iemand bewust of onbewust op die drempel gekotst of zijn hond laten kotsen maar toch bewust laten liggen. Dat is al net zo erg als die ene die hier af en toe zijn hond laat kakken op de plaats waar vroeger de auto stond.

Previous

De voorspelling

Next

Bee en bee op konzjee

6 Comments

 1. vast een dronkeman, die denkt er dan zeker niet aan van het op te kuisen, of en kind, ziek geworden
  maar aangenaam is dat zeker niet als je je deur opendoet en zoiets vindt, eikes, dan zou mijn maag ook keren en veel kans dat het hoopje nog groter werd

 2. Allez,wie doet nu zoiets,alhoewel je hebt van die mensen (want dat vermoed ik dus) die met niets of niemand inzitten
  daaaaag

 3. ms

  Volgens mij was er iets te doen geweest in de zaal, maar echt zeker ben ik daar niet van.

  En de postbode, afhankelijk van dewelke het is komt altijd voor de middag. Dus gaan we zo goed als nooit langs de voordeur buiten, behalve dan natuurlijk om de post te pakken.

  Als die dan laat komt, zoals die ene, dan ja, dan ligt dat daar een ganse voormiddag te liggen.

 4. bea

  Zeker niet aangenaam, bweugh

 5. Kan gebeuren ,maar dan doe je toch je best om het ietwat op te kuisen. Maar ja die kotser was wellicht ladderzat als ie van de zaal kwam en dan is het hen om het even waar ze kotsen als ze maar verlost zijn van hetgeen hen misvallen is.Zeker niet leuk om te vinden vlak voor je deur.Kwam er toevallig geen stortvlaag langs zodat het weggespoeld is??

 6. ms

  Het was een beetje teveel om het efkes rap zelf op te kuisen en het was ook een beetje teveel om weg te spoelen.

  Vettige viespeuk.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén