Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Haar zicht en haar licht

Als Toke zo rond vijf uur in de namiddag op de vensterbank zit, kan het ook zijn dat mske er haar afjaagt omdat Toke altijd haar toilet maakt rond die tijd en dat net het moment is dat de zon net op het burovenster zit. De gordijnen geven dan bewegende weerspiegelingen in mskes scherm.  “Dat stoort mijn zicht” zegt ze tegen Toke.

Vroeger had Zus tijdens de puberteit van die romannekes waarin er zwijmelend gewauwel geschreven stond zoals: “jij bent het licht in mijn ogen” of “jij bent het licht van mijn leven”.

En weet je wat mske zegt als Slow voor ’t venster gaat staan? Dat hij niet in hare licht moet gaan staan.

mske is helemaal niet romantisch. Dat denk ik er toch van.

Previous

Een madeulle!

Next

Zwijmelend gewauwel

3 Comments

  1. olive

    ik snap dat wel hoor hihi, dan is hij immers een schaduw…

  2. Hallo Mske! Ik ben er terug. Maar het gaat me toch wat tijd vragen om hier alles te lezen hoor,hoewel ik ben toch nu en dan komen kijken.’k was nieuwsgierig wat jij te vertellen had. Maar ik had mezelf vakantie opgelegd wat de blogjes betreft. Vakantie is vakantie en dan wilde ik er niet zovéél tijd in steken .Lezen alleen vroeg niet zoveel tijd suste ik mezelf,haha!Dus de gordijntjes waren hier halfdicht :lezen mocht!en nu heb ik ze weer opengetrokken :regaren kan dus weer!

  3. oei ,mijn vingers zijn in rodatie: reageren moet het zijn.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: