Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Abstractie

“Het is tijd voor innovatie”. Dat zegde iemand vanmorgen op de radio. Hoe of wat weet mske niet meer, want ze was wel op maar nog niet aanwezig. En dan luistert mske heel attentievol want voor nieuwe ideeën is ze altijd te vinden. Het is dus tijd voor innovatie … en … en … en dan krijgt mske de hippentrip, want abstrakte begrippen noemen is gemakkelijk maar geef dan één keer een praktijkgericht voorbeeld. Eén keer maar, zodat we we weten welke denkpiste we moeten volgen om tot de oplossingen te komen die wij zelf kunnen toepassen.

Zou men iemand die enkel denkbeeldige oplossingen biedt, geen denkbeeldige pree moeten betalen?

Previous

Ijskoningin

Next

ASL

1 Comment

  1. 13-01-2006, 10:15:51
    hihi
    geef mij maar de echte!

    g*lover

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: