Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tickets kopen

We hebben er al een paar keer naar verwezen, maar nu het voorbij is, gaan we er wat meer over vertellen. Over wat? Over Amke en haar bewondering voor de Samson en Gert, Piet Piraat en Bumba personages.

Slow stelde voor om even Plopsaland indoor te Hasselt uit te proberen. Het was nog redelijk nieuw en nog niet erg gekend.

mske sprak af met Zoneke en Bollie voor de 19de en Slow onderzocht de website. Maar die was niet bepaald klaar en duidelijk, vooral kwestie van de prijs voor groter of kleiner dan 1m. En mske belde vorige week naar de post, waar ze zegden dat die tickets helemaal geen probleem vormden, ze konden die zelf afprinten. Maar die dame sprak over gratis voor kleiner dan 1m en dat, dat zag mske niet zo zitten als ze afging op de info op die website.

mske belde dan maar naar de grote Plopsa en daar legden ze eindelijk goed uit hoe het ineen zat. Maar … daar raadden ze mske aan om die tickets online te bestellen zodat ze zeker zouden zijn dat ze donderdag binnen konden want de tickets van de post zijn niet daggebonden. En er waren al 1000 tickets verkocht . Met Slow en zijn tegenpruttelende ingewanden -op dat ogenblik- en een klein meisje van iets meer dan twee jaar wou mske echter het risico op een zieke niet lopen en ze ging dus maar naar het postkantoor.

Simpel? We zegden het al, het park is nieuw en de postbediende vond eerst helemaal geen prijzen voor kleine meisjes van 93,5cm. Toen ze het gevonden had kon ze geen twee volwassenen bij één kindje krijgen. mske raadde aan om dan toch even die ene volwassene samen met dat kindje al af te printen maar dat ging ook niet want op het scherm stonden wel degelijk de drie tickets vermeld. Alles dan maar weer verwijderd en weer helemaal opnieuw. Veertig minuten later had mske haar tickets.

En Slow en mske besloten dan maar zo vroeg mogelijk voor de deuren te staan zodat ze bij de eersten waren.

Wordt vervolgd …

Previous

Wij waren weg

Next

Pakke, pakke, pakke en de joene eend

1 Comment

 1. 20-01-2006, 14:34:38
  wat een gedoe met die tickets…
  … als het maar leuk is geweest,
  ben benieuwd naar het vervolg…..
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  20-01-2006, 16:13:39
  ***
  Ja ik ben ook reuzebenieuwd hoe het dagje geworden is na al dat ticket-gedoe. Het kan toch alleen maar beter gegaan zijn niet?
  ……hoop ik toch!

  http://lievekeh.skynetblogs.be
  lievekeh

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: