Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Clownsact

We wilden gisteren iets vertellen over een clown. Jawel over een clown die op zijn 73ste nog schuin marsjeerde.

We hadden er eerst wat mee gelachen. Daar dienen clowns trouwens voor. We hadden er iets over geschreven en het niet gepost omdat het onze zaken niet waren.

Er kwam echter nog een vervolg aan die soap. Het was namelijk een grap! De bevalling werd getoond en er werd een babyclown geboren.

Maar! Clowns vergeten soms wel eens iets. Ze vergeten dat er mensen zijn met een rare kronkel onder hun hersenpan. Rare kronkel die zegt:

  • Stel dat het geen grap is. Dat bij de eerste geruchten over die vrouw in Heerhugowaard die clown van de aardbodem verdween om met zijn entourage de zaken te bespreken.
  • Stel dat ze een zakelijke overeenkomst troffen met de dame in kwestie.
  • Stel dat ze die grap met die pasgeboren clown rond dat gegeven opgebouwd hebben.

Niet iedereen houdt van clowns en grappen zijn niet altijd om te lachen. Dat is de pointe van dit stukske. Niet de eventuele uitspattingen van een clown, want die interesseren ons eigenlijk niet.

We hebben er geen zaken mee. Voila!

Previous

De thee-files

Next

Don’t mess with …

1 Comment

  1. goeie morgen!
    neen we hebben er geen zaken mee,maar dat noem ik nu echt geen grap meer ! Dat is misplaatste humor omdat het in afleveringen gedaan werd. Een grap moet “kort en bondig” zijn en waar je kunt mee lachen of grommen als je aan het einde komt.Een grap in afleveringen is geen echte grap meer.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: