Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bill Gates

mske is boos op iemand die Bill Gates heet. En toen ik vroeg wie dat was zei ze: “een stomme clown”. Tja, mske haat nu eenmaal clowns.

Blijkt dat helemaal geen clown te zijn maar een rijkaard. En mske is boos omdat dat ne kazjoeberaar is!

Ze werkte altijd met WordPerfect en plots voor de één of andere bizarre reden werd er enkel nog MS Word bij de openbare diensten gebruikt, enkel nog MS Word in de scholen aangeleerd en mske weigerde mee te springen omdat ze vond dat WordPerfect een veel gebruiksvriendelijker programma was.

Omwille van de klanten was ze soms verplicht in MS Word te werken. Maar toen kwam er zowel van het één als van het ander een nieuwe versie op de markt, die (zogezegd) met elkaar compatibel zijn.

En dat geloven jullie nu toch niet hé?

Telkens mske een document verstuurt naar een klant zet ze dat probleemloos van WordPerfect om naar MS Word. Maar als er een document binnenkomt dat moet vertaald worden en ze wil dat in WordPerfect hebben … ohlalala! Niet te doen! Dat ellendig MS Word zet iedere instelling zoals hij die wil! Mag je nog in WP zetten wat je wil, dat ding doet zijn zin. Compatibel ja, mijn voeten … Awel ja, zo compatibel als mskes linkervoet in haar rechterschoen! Dat wringt!

En daarom is ze boos op die Bill Gates. Ze noemt hem een uitbuiter van de situatie.

Previous

Beschermd: Als moeder sprak

Next

Met de arrangeur

1 Comment

 1. 15-10-2003, 18:53:36
  Olalalaaa
  Troost u Ms’ke ik heb ook met WP nog zitten werken en t’was toch zo plezant. Mijn moeke is ook boos op B.G. want door hem kan ze niet meer op WP werken hihihi en ze vond da toch zoooooo gemakkelijk.

  Wat de banners betreft … t’is inderdaad super ambetant grrrr…

  Maar ja … wat doen wij eraan? Een chance dat ze nog niet verplicht op ons blogskes verschijnen.. da zebrake he

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  15-10-2003, 19:00:04
  Ik hou vol !
  WordPerfect is nu van Corel en ik ga er mee door ! En dan kan Gates nog zo dikwijls zijnen dokter Watson sturen assem wil !

  ms

  —————————————————————————–

  15-10-2003, 20:40:43
  compatible
  Ik heb vroeger nog Wordperfect op school gehad. Het is lang geleden dat ik daar nog mee gewerkt heb.
  Over compatible-problemen kan ik helaas meespreken. Ik heb het ooit in mijn hoofd gehaald om de Mac versie van Office (dus ook Word) te installeren. Niet alleen werd mijn Mac er stukken trager mee, tevens bleek dat documenten in Word niet bepaald werken op de Windows versie van Word. Ik heb dat programma niet lang gebruikt. Tegenwoordig staat er geen enkel programma van Micro$oft meer op mijn Mac. Het is al erg genoeg dat ik op het werk constant daar mee moet werken.

  Fatman

  —————————————————————————–

  15-10-2003, 22:48:56
  die computer toch hé!
  Ik heb ook elke keer probleempjes en ik noem mijn laptop ook al eens laptoB. Ik zit nog steeds met die bewegende animaties, als ik een leuk plaatje ergens vind en op wil slaan krijg ik geen keus meer, de computer slaat alleen op in bmp(bitmap) en ik kan niet meer kiezen, want er is gewoon geen keuze meer. Ik heb al vanalles geprobeerd, bij herstellingen en wat allemaal, maar ik vind de fout nog steeds niet.Of zullen we er mee moeten leren leven, want voordat alles probleemloos is, zal er nog veel uitgevonden moeten worden denk ik.
  Knuffels aan Karboenkel en kameraadjes!!!

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén