Barsten in de trouwpartij

Ware het niet dat sadomasochisme ook met lust te maken had, zou je kunnen stellen … maar neen, het heeft wel met lust te maken en dus kan het feit dat je naar een film kijkt er geen zijn. En dat is nu precies wat Slow en mske gisteravond gedaan hebben. Ze keken naar een film.

Bij het zien, vorige week al ergens, van de aankondiging dat ze “My Best Friend’s Wedding” gingen geven, wist mske te vertellen dat zij, ondanks het feit dat iedereen daar zo begeesterd over was, de film nog nooit had gezien. En aangezien Slow daarop wist te melden “hij ook niet”, besloten ze te kijken.

Het was nog niet begonnen of het was al bezig. mske kreeg de hippentrip van al die onnozeliteiten. Maar ze zei niks want Slow zat stillekes te kijken. Dat dacht mske tenminste, want ineens, bij het zingen van een lieke, zei hij: “wat heb ik gemist?” Was hij gewoon in slaap gevallen.

Ze hebben doorgebeten en ze hebben hem uitgekeken al heeft mske wel dikwijls de barstjes in het plafond bestudeerd en heeft Slow nog eens gevraagd wat hij gemist had.

Smaak en goesting verschillen van mens tot mens en al diegenen die die film romantisch vinden, voor ons niet gelaten, maar volgens ons was dat een pure verschrikking en een uitstekende gelegenheid om te overwegen wat we met ons plafond gaan doen.

2 gedachten over “Barsten in de trouwpartij

Wat denkte daarvan?