Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Doktersadvies

Zoneke belde gisteren en zei: “mama, ik ben ziek thuis, je zal wel weten met wat”. Natuurlijk wist mske met wat. Het is de tijd van ’t jaar. Hij heeft een angina.

We weten het! We hebben het al verteld. Al meer dan één keer zelfs. Maar we gaan het nog maar eens herhalen. Alhoewel … nog eens herhalen als het hier en hier al geschreven staat.

De dokter begon er weer over om die amandelen nu te trekken, maar dat ziet Zoneke niet zitten.

Wat zou mske die wijsneuzen van toen eens graag confronteren met het feit dat het wel met een ander zijn amandelen was dat zij zich belangrijk wilden maken. Maar ach, ze zouden er zich maar van af doen met een dooddoener en zich verschuilen achter de medische wetenschap die dat toen als vernieuwend beschouwde.

Previous

Hoe warm is zwart

Next

Javel

3 Comments

  1. zo zijn er veel gevallen hoor!bij mijn zoon hebben ze 2 wervels vastgezet,ong.5jr geleden.maar nu komen ze er ook van terug.want het probleem verlegt zich naar andere wervels.maar ondertussen zit hij wel met de malheure!maar hen treft nooit schuld,de beenhouwers!in mijn vel gaan ze nog niet snijden hoor!als t’niet levensbedreigend is tenminste!allee ondertussen veel beterschap voor zoneke vertroetelt hem maar eens.grtjs….

  2. ai dat is pijnlijk. Ik weet het de ene zeg ja en de andere zegt nee. En jij staat daar dan tussen. Bij de oudste zoon wilden ze die niet verwijderen en hij had ook de ene na de andere keelonststeking. Gelukkig is dat bij hem uitgegroeid zoals ze zeggen. Maar gevoelig is hij wel gebleven.
    Bij dochterlief was het zo erg dat ik van mijn tetter heb gemaakt dat het zo niet voortkon.’t zou wel beteren!… Ze was 16 jaar toen ze uiteindelijk de amandelen hebben verwijderd en….ze heeft zelden nog een keelontsteking. Alleen …hoe ouder je bent hoe langer het duurt tot je helemaal hersteld bent. Zij lag drie dagen in het ziekenhuis en heeft lang last gehad van een gevoel van “leegte ” in haar keel. ’t Is moeilijk beslissen voor een ander maar als zoneke zo dikwijls ziek is zou ik er toch eens over nadenken.

  3. Bart

    ja.. bij mij is er de hele rimram uit.. buisjes in mijn oren.. fabricagefoutjes noemde ze dat.. of maak ik dat ervan.. da kan ook.. in ieder geval.. beterschap aan Zoneke..

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: