Wizzewasjes

Te lezen en te zien

Zware middelen

Toch de thee? mske heeft veel beter geslapen vannacht al speelde Slow slaapwandelaar. Wel niet echt maar die had precies last van een te kleine blaas.

Er is nog wel een zekere misselijkheid maar die komt van de stress. Dat is zeker. En mske zegt dat ze geen fontex wil, ze zal wel eens om een natuurproduct gaan om die zaken onder controle te krijgen.

Al zou een kalashnikov in bepaalde gevallen ook wel helpen.

Previous

Ambras

Next

Groen

1 Comment

 1. 16-03-2006, 09:34:00
  Weg met de stress en een bedankinge…
  Goeiemorgen van Mariette op u boek en dat het vandaag vele beter gaat met mij. Goed geslapen en de triestigheid is opgelost in mijn dromen. Voor u van harte een beterschap van de zenuwen gewenst. Ik peinze ook dat het beter is om eens te proberen met kruidenin plaats van al die medicatie voor u zemels en druppels van bijvoorbeeld dokteur Vogel en dat zijn Sedinal druppels en Fons pakt dat ook ‘s ochtends en ‘s avonds en hij weet hij nooit van nietend van zijn zemels. Er mag een bomme ontploffen! Een bedankinge voor u meninge op mijn boek en veel groeten van Mariette en Fons en no een geestigen dag voor u zonder kalastanofs hihihi!
  http://mariettecourgette.skynetblogs.be
  Mariette Courgette

  —————————————————————————–

  16-03-2006, 12:38:07
  Oeps, dat is ineens met de grote middelen …
  Liefs, klaverke en sterkte !
  http://klaverke.skynetblogs.be
  klaverke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: