Slow’s laatste schooldag vandaag. Nu nog enkel de examens ergens in januari en dan is die ellende eindelijk achter de rug.

Vandaag gingen ze waarschijnlijk iets gaan drinken en Slow drong aan dat mske zou meegaan. Maar mske heeft vroeger al meerdere malen de commentaren gehoord van anderen als er één van de partners dierf meegaan en dus is ze maar thuis gebleven.

Maar het duurt verschrikkelijk lang vandaag. Enerzijds omdat ze vannacht zo slecht geslapen hebben? Slow heeft anderhalf uur liggen hoesten, maar dan zo lelijk dat mske bang werd.

mske is bijna nooit bang maar Slow mag niets mankeren. En Zoneke mag ook niks mankeren en daar maakt mske zich ook ongerust in.

En ondertussen heb ik hier een verward samenraapsel gemaakt van verschillende zaken, maar zolang het ene niet opgelost is, het andere niet van de baan, nog wat anders niet in orde komt, er geen positieve reactie komt op nog wat anders, zijn wij in een echte bazelstoestand.