Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lordi

En dan het evenement van het jaar … we hebben niet gekeken, al is Slow af en toe eens gaan piepeloeren. Hij wou weten wat zijn favoriete (hum hum) groep ging doen. Hij zei wel dat hij zo een lieke zelf ook kon maken maar hij kende de tekst toch vanbuiten zeker.

Het feit dat er veel mensen wel mee begaan zijn, bewijst wel dat het ding zijn nut heeft. Misschien komt het gewoon doordat er bij moe nooit naar gekeken werd, dat die traditie er niet in zat, niet in zit en er hier geen nood aan is.

Maar door die ganse heisa errond begon mske zich af te vragen wat er nu toch zo satanisch aan die Finnen was. En hardrock op het songfestival? En toen Slow wist te vertellen dat ze het gingen winnen, ging mske toch maar eens kijken, voorbereid op het ergste wat er op het gebied van duivelsaanbidders te vinden is.

Was dat alles?

Hardrock? Dit klonk meer … ja hoe klonk het eigenlijk? Net als voor de derde keer thee maken met hetzelfde zakske.

Satanisch? Een paar mombakkesen. Gevaarlijk zagen ze er in elk geval niet uit. Als je zo een monster tegenkomt en je geeft het een duw, valt het gewoon van zijn schoenen.

Gelukkig dat er toch mensen het konden smaken, anders zouden we nog echt gaan denken dat er bepaalde andere belangen meespelen hé!

Previous

Afbraakwerken

Next

Geen nutteloze verplaatsingen hier ten huize

1 Comment

 1. 21-05-2006, 12:34:26
  lol
  idd, slappe koffie en megadinges
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  21-05-2006, 12:34:28
  werkelijkheid?
  zouden de mensen echt de voorkeur hebben voor ‘lordi’ of is het misschien een ageren tegen het mallemoot circus wat dit festival toch is geworden?
  koenie,met hardrock verleden,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén