Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Korting voor de volgende keer

Als je bij Gamma iets koopt -of was het kocht- dan krijg je een waardebon voor bij de volgende aankoop van minstens 25€, maar je moet die wel voor een bepaalde datum opkopen. Dat noemt mske niet bepaald korting. Dat is verlokking. En als de kortingbon zwaar genoeg is, dan kan het zijn dat mske naar Gamma trekt om briketten voor de Leuvense te halen. Maar dan is er weer die nieuwe bon voor de volgende keer. En dan denkt mske dat ze maar briketten moeten hebben naar het brandvermogen van de Leuvense en niet naar het percentvermogen van de Gamma.

Eigenlijk had mske daar niet meer aan gedacht, maar vandaag reden ze op de ring rond St. Truiden en wat stond daar in het groot op de muur van Brantano? “Altijd 7% korting, geldig op je volgende aankoop”. Zou dat waar zijn? Vooropgesteld dat mske haar schoenen bij Brantanzo zou kopen zouden die waardebonnen jaren geldig moeten blijven, gezien het tempo waaraan mske schoenen koopt, want mske is heel behoudsgezind wat schoenen betreft. Een paar dat gemakkelijk zit, dat moet eerst zo kapot zijn dat het gewoon niet doenbaar meer is, eer mske er aan begint te denken van toch maar eens een ander paar te kopen.

Previous

Activiteit

Next

De botten van haar leven

1 Comment

  1. 07-04-2006, 22:53:29
    << niet vergeten hé!
    t’weekend staat voor de deur
    nog een leuke avond…..scottie
    http://dirks.skynetblogs.be
    scottie

    —————————————————————————–

    08-04-2006, 00:09:10
    gama
    Wel daar heb je een punt, ik erger mij daar ook aan. Dat is geen korting zo, het is niet zomaar een supermarkt waar je regelmatig binnen komt.
    http://liliwens.skynetblogs.be
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén