Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het witte vaan

De deur gaat langzaam open. Een rode borstelsteel schuift traag naar binnen. Aan de bovenzijde van die borstelsteel is een witte zakdoek gebonden. Als die borstelsteel zo goed als volledig binnen steekt begint die langzaam van links naar rechts te wuiven. De zakdoek wuift mee.

“Wat heb je gebroken?” vraagt mske.

De deur zwaait helemaal open en Slow stapt binnen met borstel en steel en zakdoek. “Niets” zegt hij “helemaal niets, maar ja, ik heb mijn reputatie tegen”. Als je dat maar weet. Slow is een breekpot.

Wat was er dan wel aan het handje? Met Pasen wou mske in de living zitten en Slow deed de Leuvense aan en die ging niet want er waren geen briketten meer en dus had hij maar kolen gebruikt. Maar die Leuvense die heeft hier in dit huis precies last van luten en wil niet branden op kolen. Vandaar dat mske altijd die briketten van de Gamma koopt.

mske had het toen bizar gevonden dat die briketten al zouden op geweest zijn, maar ja, als Slow dat zegt. Vanmorgen had Slow de rommelhoek opgeruimd. In die rommelhoek staan dingen die gedurende de zomer in de kelder moeten en ook zaken die om één of andere reden ineens weg mogen en vermits mske eens graag een rommelmarkt zou doen aan de verkoperskant, zetten ze die dan ook maar in de rommelhoek.

Bij het opruimen van die hoek heeft Slow nog twee pakken briketten gevonden!

Vandaar de witte vlag.

Previous

Luidop lachen

Next

De lotto of niet de lotto

1 Comment

 1. 23-04-2006, 14:09:32
  xxx
  ai ai, die slow
  en hem dan zo overgeven,
  hem niet mee verkopen hoor.

  staan wij mooi boven elkaar, ziede
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén