Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Aiaiaiaiaiaiaiekes!

Met op ’t onverwacht weg te moeten van deze namiddag ligt de ganse planning in duigen en ook in het honderd. Want mske wou vandaag drie dossiers af hebben, zodat het morgen tenminste de moeite was om naar Mr. Sloddermans te rijden voor ze naar Zoneke ging, nu moet ze nog aan die tweede beginnen.

En doordat Slow die pillekes voor de schouder niet meer neemt omdat hij daarvan andere last krijgt, doet die schouder weer pijn en mske heeft die daarjuist nog eens in haar handen gehad en kajieten dat Slow deed.

Previous

Kabaal

Next

Nog wat over mijn dieet

1 Comment

 1. 25-04-2006, 19:51:08
  ***
  Ik zie dat jij ook niet gespaard blijft van problemen.
  Gedeelde smart is halve smart zeker?
  Toch nog een fijne avond.
  http://day-dreaming.skynetblogs.be
  lievekeh

  —————————————————————————–

  25-04-2006, 22:04:37
  Sloef….het loopt niet altijd zoals we willen hé…
  maar mag ik even terugkomen op LA NOVIA…..dat lied bezorgt me nog altijd koude rillingen roept fantastische herinneringen op….dansend op éne steen…….dank u……ik heb de tekst direct gesaved en nu nog de muziek….wat een tijd….dank u Sloef ……)))))
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: