Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Praktijk

mske zegt dat ze in haar leven nog niet zoveel met dokters te maken heeft gekregen dan de laatste maanden.

Toen Slow ergens in het weekend kloeg over pijn in de maagstreek en het gebaar maakte dat mske zo goed kent zei ze: “je hebt een maagontsteking, ga maar eens naar de dokter”, en ze gaf, tegen haar principes in, Slow één van haar Omeprazole pillekes omdat daarmee de pijn onmiddellijk verdwijnt. Deze morgen ging hij naar de dokter, dan kon hij ineens het juiste voorschrift vragen voor de Omeprazole pillekes die die eigenste dokter vorige week verkeerd had voorgeschreven.

Slow heeft een maagontsteking en hij moet Omeprazole nemen. Denk je nu dat die oelewapper dezelfde verpakking voorschrijft als voor mske? Neen, een klein dooske en dat is gewoon omdat mske volgende keer wel op consultatie zal moeten gaan.

Nu weet ze wél waarom ze zeggen dat een dokter een praktijk heeft!

Previous

Technisch onderlegd

Next

Levenswijsheid

1 Comment

  1. 06-12-2004, 19:30:19
    **
    Bedoel je “Maffia praktijk” ?

    DVm

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén