Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sjakosjkes gedrag

Op maandagavond zet ik mijn sjakosjke neer naast het bed. Dat had ik mee naar boven genomen, want we waren al bij Zoneke en zie dat hij ’s morgens in het ontiegelijk vroege uur van hun vertrek, verstrooid mijn sjakosjke zou meenemen op reis …

Op dinsdag morgen pak ik het op en het valt. De hechting van de riem was -onherstelbaar- losgekomen.

Wat gedaan? Alles in mijn zakken proppen? Niet dat het veel is, het was maar een klein sjakosjke. Maar toch …

Ik nam dan maar een sjakosjke van ongeveer dezelfde grootte mee uit de Kringwinkel met het idee van het op de rommelmarkt te verkopen.

Op donderdag pak ik dat op en het valt. De hechting van de riem was -deze keer herstelbaar- losgekomen.

Is dat nu weer toeval? Of gewoon repetitief?

Previous

Op de gezondheid!

Next

Wereldvreemde burgers

16 Comments

 1. Geen idee wat ik hiervan denken moet. ?

 2. zwakke plek van sjakoskes zeker? ‘k Heb er hier ook zo een.

  • ms

   Ik heb er eentje van meer dan 20 jaar oud, een pittig gevalleke waar mijn portefeuille en een zakdoek in kon. Uiteindelijk kan de gsm er ook wel bij (een smartphone zelfs gemakkelijker dan een oude gsm) maar het is altijd nadenken wat er voor bepaalde gelegenheden wél en voor andere niet in moet. Dat was nog uit het goede hout (bij manier van spreken) gesneden.

   Nu? Ik heb de indruk dat alles gemaakt wordt om een kortstondig leven te leiden.

 3. De oorzaak ken ik niet , ik zou er een zonder riem kopen en hem onder mijn arm houden. Of in een plastic tasje dragen. 😉

 4. Ik heb nu eenmaal geen ervaring met sjakoskes.

 5. Derde sjakoshke, goede sjakoshke? ?

 6. elsjeveth

  de jaren stillekes 🙂 sommige dingen worden vanzelf weer trendy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: