Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zijn die nu nog niet gesmolten?

“Awel merci” zei mske toen ze las dat Tom Van Dijck zich ergerde aan een pop-up in de laatste minuten van “Van vlees en bloed“.

mske heeft de reeks niet bekeken na dat gedoe in de eerste aflevering met die kwak die de sacramenten der stervenden wou toedienen met uierzalf, maar Slow keek wel.

En laat nu net mske aan de televisie of daaromtrent bezig geweest zijn bij de laatste aflevering, maar ze heeft die pop-up niet gezien.

Waarom ik het dan vertel? Niet moeilijk, omdat mske zich doodergert aan die zender, of zijn het er meer, die die reclame van M&M geven in de laatste minuut van een film.

Zien die kwakkels niet dat dat niet kan? Dat ze daarmee de ganse film naar de verdommenis helpen? Zo erg naar de verdommenis dat mske al gezegd heeft dat, als ze dat blijven doen, ze hier de kabel gaan buitensmijten.

En het is dus niet mske alleen aan wie dat stoort, ah neen, Tom Van Dijck ziet dat ook.

Previous

Voor mijn lief

Next

Een derde mirakel

4 Comments

 1. wees blij dat je niet in nederland woont, met om de 20 minuten 7 minuten reclame, en als de film dan niet past binnen de afgesproken programmering, dan wordt er gewoon een stukje geknipt…

 2. ms

  Dat is hier ook zo, al denk ik dat ze minstens 30 minuten “ongestoord” moeten uitgeven, maar een film van normaal anderhalf uur duurt meer dan twee uur. Stukjes knippen ? Daar heb ik geen weet van.

  Maar die ellendelingen van M&M komen zo net op het laatste ogenblik “sorry” zeggen. Ergerlijk !

  Hoe die wet juist zit weet ik niet. Missing without a trace bvb. Je krijgt een publicititeitsblok voor het begint. Het is géén vijf minuten bezig als het volgende publiciteitsblok komt, dan volgt de rest om onderbroken te worden op zo een goei vijf minuten voor het einde.

  Maar laatst lazen we in de krant dat VT4 werd beboet wegens inbreuken op die dertigminutenregel.

 3. onbegrijpelijke

  Het,
  Dégoutant die M en Mns inderdaad. Het is om er nooit meer 1 van te eten!

  onbegrijpelijke

 4. Ik erger me er ook een bult aan! Dan zitten die twee m en m’s daar te zeveren…

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d