Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Overdaad aan misdaad

We weten nu wel dat het crisis is en dat het overal moeilijk is en dat iedereen wil besparen, maar hopelijk heeft de trend van de laatste dagen om overal in grachten, wegbermen, rivieren en sloten lijken te vinden daar niets mee te maken.

Eerst in Tielt-Winge, onmiddellijk daarna in Wemmel, dan op een morgen in Appels en dezelfde avond in Berlaar.

Ondertussen zijn we de tel en de feiten kwijt, het zijn er te veel om op te noemen.

Wat te denken over “respect voor de dode medemens”?

Een mens zou schrik krijgen om in het jeugdig groen eens te gaan wandelen want het is daar blijkbaar ook zo gezond niet meer.

Previous

Santee santee santee

Next

Lefmuizen!

2 Comments

  1. onbegrijpelijke

    Hey,
    Niet alleen in het groen is het ongezond maar gewoon al in je buurt, op je weg naar werk of school, gewoon nergens meer heb ik de indruk. Hoelang is het geleden dat kinderen nog vrolijk op straat konden spelen. Dat we van de bakker naar de beenhouwer niet overvalen werden of onze handtassen niet werden afgepakt in de ene of andere winkel,…Een mens leest niks anders meer dan criminaliteit. En naar je kinderen toe, hoe ga je daar mee om? Zelfs op scholen is het niet meer veilig. Er niet bij blijven stilstaan? Ver van ons bed? Spijtig genoeg niet! De buurt waar wij wonen neemt al alleen een hele krantenpagina in beslag. Mijn bomma tweemaal overvallen met slagen en verwondingen, ik berooft in de zeeman, een vriendin van mij in de c en a, vorig jaar 1oo meter van waar ik woon een scholier neergestoken door een andere scholier, autobanden kapot gestoken aan de lopende band,en dan zwijg ik nog over de rest.Wij komen in de winter alvast niet meer buiten na 17u.
    Onbegrijpelijke

  2. oei wat een droevig postje en onbegrijpelijke gaat nog een stapje verder.Maar het is waar wat jullie vertellen. En toch moeten we ook de positieve dingen in het leven zien want anders heeft het leven niet veel zin meer.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: