Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Efficiëntie is de naam

Op drie dagen tijd hebben wij gemerkt dat wij in een nabij verleden te maken kregen met twee verkeerd verkregen informaties.

Eerst was er het product dat nog dateerde van voor mske’s verhuis naar hier. Vermits dat product niet overal te krijgen is en de website van de firma vermeldde dat je de verkoopspunten kon aanvragen, zond mske een mail. Ze kreeg een adres in Tienen, geen winkel, maar bij een specialiste in de branche. Kostprijs van het product: 12€.

Slow en mske zouden die wel gaan halen op een dinsdag tussen hun twee bussen in. Maar dat lag moeilijk want de specialiste was er niet of zou er wel zijn maar dan op ’t laatste nippertje en eer ze langsgingen moesten ze nog maar eens bellen om te zien hoe het zat. Toen het zover was seinde mske’s hersenpan zo door: “niet doen”. Laat ons dat nu intuïtie eens noemen. Feit is, ze deden het niet.

Zatergdag liep mske stommelings bij het Kruidvat in Sint Truiden binnen en ze liep er nog stommelingser op een rek van de bovenvermeende niet vermelde firma. Kostprijs van het product: 7,5 €.

Tweede feit is dat hier op onregelmatige tijdstippen foldertjes in de bus vallen van een Koodza in Hannut waarin dezelfde merken werden verkocht als bij Decathlon. Toen Slow en mske daar naartoe wilden, waren ze, zoals naar goede gewoonte, het folderke met de openingsuren en het telefoonnummer kwijt. Ze vond dat Koodza hetzelfde telefoonnummer had als Decathlon Antwerpen. Dus belde ze daar maar op. De -toch wel vriendelijke- juffrouw vertelde haar dat het geen nut had om naar Hannut te rijden aangezien de opening van die winkel pas voorzien was voor 1 augustus 2010. Haarkekrab! Want van waar kwamen die folderkes dan?

Gezien Slow en mske vandaag een snipperdagske namen wilden ze naar Hannut. Dat is nu niet achter het hoekske maar helemaal in het Walenland en om niet voor gesloten verrassingen te staan belde mske ook hen even op. Die vielen daar uit de lucht want die winkel is al een jaar open en “kom maar af” zeiden die, wat Slow en mske dan ook gedaan hebben.

Nu vragen wij ons natuurlijk af waar je eigenlijk nog terecht kan voor juiste informatie.

Previous

Waar heb ik mijn gsm nu weer gelaten?

Next

Wat is de prijs van patatten?

3 Comments

  1. die folderkes kunnen ze zeker aftrekken van hun belastingen!? Wat erin staat daar lappen ze hun laars aan.
    Toen we verleden donderdag speciaal naar de hyper Carrefour in Brugge reden voor een serieuze reclame van een bapaalde wijn (wit ,rosé en rood) was die witte wijn er niet. Zogenaamd na één dag al uitverkocht.”O ja die kwam terug binnen hoor!” Dat zeggen ze iedere keer,maar nooit klopt het.En andere wijn wil mijn man dan niet meenemen.Alleen al uit principe.

  2. gettie

    Maar allez Sloef, neem eender welke krant en er staan onjuistheden in. Maar ik, vanuit mijn van alle midlife crises gespeende zieleke en hartje, zal je nooit met onjuiste informatie opzadelen. Dat is toch nogal schoon van mij hé.

  3. ms

    Ja die gazetten, die kunnen er ook wat van, maar dat zijn de krantenjongens die iets mis verstaan hebben. Maar deze informatie kwam recht van de bron, uit het moederhuis om zo te zeggen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén