Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wildis proberen?

mske is niet bepaald reclamegevoelig. Nu mogen ze in folderkes en op TV vertellen wat ze willen, dat gaat allemaal aan mske voorbij zonder dat er ook maar iets van blijft hangen.

Anders is het gesteld als ze het kado krijgt. Zo heeft mske al verschillende keren staaltjes gekregen van een typisch vrouwelijke benodigdheid. Met wisselend succes. De eerste keer was een dikke tegenvaller, de tweede keer … wel die neemt ze nog. Het kan gemakkelijk van hetzelfde merk geweest zijn maar een ander type maar mske gooit die merken nana en always door mekaar. Zodoende.

Nu kreeg ze gisteren toch het gratis magazine dat ze zo enkele, is dat nu twee of is dat nu vier, keren per jaar in de brievenbus vindt. Daar stak een Swiffer bij. Geen grondswiffer maar een handswiffer. Klein kind als ze soms nog kan zijn, stak ze dat onmiddellijk in mekaar en begon te swifferen.

Wat blijkt? Dat ding neemt al het stof weg. Dat dat de bedoeling is weet ik ook wel maar ik bedoel ook in de randekes is ’t van de eerste keer weg. En dat is niet zo met de plumeau noch met de stofvod.

Overwegen ze nu om Swiffer te kopen? Nog niet. Ze overwegen om het te overwegen.

Previous

Spiejek

Next

’t zijn toeren

4 Comments

 1. ja,ik heb deze al een tijdje in huis en vind het heel makkelijk je kunt er overal mee tussen en onder,en het houd het stof goed vast.
  maar niet iedereen heeft het gekregen,bij mijn schoonma stak er ook een eksemplaar in de bus,en bij ons niet,ze zullen weten dat ik er al ééntje heb zeker.
  een stofvrij weekend….,grtjs…

 2. Zij

  Een tip?… Zeker aanschaffen!
  Sinds de swiffer hier in huis is.. geen stofdoeken noch plumeau-kes meer! Gedaan met stofdoekskes uit gaan schudden buiten.. Of pluiskes, die achterblijven bij het vegen.. En met swiffer.. geen stof, dat achterblijft..

  Nu lijkt Zij net een reclamefilmke van den tv :-S

 3. ben heb ook al een tijdje swiffer ( wel het goedkopermerk )in huis, in onze brievenbus geen swiffer maar een stom spaarvarken van het vlaamsbelang, dat is sito/ptesto in de verpakking richting vuilbak gegaan.

 4. TITEL: grieks
  nu wist ridder wel van het bestaan der ms’talenknobbel maar dat ze het grieks machtig was dat niet… wildis?…asdamaris!…nieveurnietis.
  koenie kiplekker, met bakstenenmaag, groet.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: