Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Juichende voeten

Zaterdag hebben ze de autosnelweg dan maar efkes verlaten in de hoop van een Lidl tegen te komen en zo iets als op het laatste nippertje zag mske er ene in een rechter zijstraat. Daar hebben ze dan maar de laatste cola light meegenomen. Neen, dat is niet juist, er stonden nog drie flessen.

Daarna weer de autostrade op, richting hun bestemming.

En nu komt er een dilemma. Zeggen we waar die bestemming was, of zeggen we waarom ze daar naartoe gingen? De vermelding van zowel “waar” als “waarom” zou wel eens een belletje kunnen laten rinkelen. Aha! We zeggen gewoon dat het ergens in Nederland was. Zo! Opgelost.

Ergens in Nederland dus en Slow en mske gingen er een rustig dagske uit van maken, maar mskes voeten waren nog niet bekomen van het Cactusfestival, dus zijn ze eerst richting winkelstraat gebust. mske had wel vier paar schoenen mee, maar geen van alle waren in staat om enig soelaas te geven. In de sandalen met het hieltje gingen haar tenen weer doorgelopen aanvoelen, haar klompen had ze al de ganse morgen aan, de schoenen die ze had aangehad op het Cactusfestival … dat was om miserie vragen en de sportpantoffels vertonen de neiging om versleten te zijn. Dus besloot mske om andere sportpantoffels te gaan kopen. Ze vond er.

Ze waren iets meer gekleed dan een gewone sportpantoffel. mskes voeten waren blij. Ze wandelden dan maar de winkelstraat af en kwamen een uitverkoop tegen … van Birkenstock’s. “Woehaaaaaaaaaa” riepen mskes voeten, Dus is mske terug naar de auto gebust met nog een paar Birkenstock sandalen ook.

En toen de “waarom” ze daar waren, dan ook nog eens -volgens Slow onverwacht- goed, om niet te zeggen heel goed, om niet te zeggen schitterend fantastisch ultra fabuleus afliep, kon de dag niet meer stuk.

Previous

The Proclaimers

Next

Gestoorde en ongestoorde slaapmomenten

1 Comment

 1. 09-07-2006, 18:30:37
  gauw
  bijgelezen,
  het lijkt me meegevallen te zijn,
  groetjes
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kay

  —————————————————————————–

  09-07-2006, 18:31:25
  welwel
  was me dat lezen…en zo te zien is het inderdaad schitterend geweest. Ne mens kan daar toch zo een deugd van hebben hé, en de voeten….die tellen niet mee…
  veel groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  09-07-2006, 19:47:16
  sam -gehalte
  ms met haar basket sloefkes aan, eeuh ridder en zijn verbeelding.
  koenie,die denkt dat ms voeten serieus hebben afgezien als ze zelf ‘whoehaa’ roepen,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: