Vanavond wordt het voor de TV hangen … eigenlijk zou hangen al beschrijvend genoeg moeten zijn, maar ik zal er nog eens een uitgebreidere beschrijving van geven.

Slow zit in de tweezitszetel een beetje dwarsig, mske ligt tegen Slow, met haar benen over de leuning in de éénzit. Meestal trekt ze dan nog haar seuze over haar. Slow, die eigenlijk al geen echte stilzitter is, die moet af en toe eens drinken, af een toe eens verzitten, en heel af en toe moet hij er soms eens uit. Dan valt mske achterover, want dan heeft ze geen steun meer in haar rug.

Vanavond dus hangavond, want om 20.50u is het Midsomer murders, ze hebben die van vorige week nog altijd niet gezien en om 23.00u is het “Awakenings” en daar hebben we het hier al over gehad. En mske gaat hem deze keer niet onbekeken laten passeren.

Eigenlijk is het dan om 23.30 nog “Fatal Beauty” ook, maar aangezien de televisie zijn geluid via de video gaat -dat heeft Slow zo gefikst- kunnen ze niet opnemen terwijl ze kijken.

Een nieuw kaske kopen? Deze speelt nog prima, buiten dat hij geen kik meer geeft. Alhoewel het mogelijk is dat ze die van Zus gaan overnemen, die staat daar toch maar te staan en die is pas twee jaar oud. Zodoende!