Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De sjaal

Slow is niet bepaald iemand die commentaar geeft over anderen. Hij maakt zich ook geen zorgen over wat een ander draagt of niet draagt al kan hij wel eens koddig kijken als het echt de spuigaten uitloopt.

Maar er is één ding dat Slow echt niet ziet zitten. Dat is die mode of de trend om een dikke sjaal -geen foularreke- rond je nek te draaien om binnen te zitten. Dan zegt hij wel dat hij dat belachelijk vindt. Vanavond was er zo in “Man bijt hond” een reportage over punten. Eén van de geïnterviewde studentes droeg zo een dikke sjaal. Waarop Slow nog maar eens te kennen gaf hoe belachelijk hij dat wel vond. mske gaf hem gelijk want onder die sjaal had het kind een decolleté waardoor je een nogal uitgesneden dieptezicht had. Koud had ze het dus al zeker niet.

Enkele weken terug bij de verkiezing van de Flandrien had Slow ook al de opmerking gemaakt want Karl Vannieuwkerke droeg ook het gewraakte kledingstuk bij het presenteren van het programma.

“Ach” had mske toen gezegd “Karl Vannieuwkerke mag wel iets meer, die zie en hoor ik graag bezig”.

Slow heeft natuurlijk wel een sjaal van de Kwibussen, maar die mag alleen maar los hangen. mske denkt dat ze ook trendy kan zijn. Ze heeft namelijk nog zo een lange zelf gehaakte groene, uit de tijd dat sjaals tot je knieën moesten reiken.  Die kan ze zeker drie keer rond haar hals draaien.

Previous

Sebastian

Next

Als er ene ligt al op zijn zij, moeten zijle daar voorbij

2 Comments

  1. die sjaal is nu trendy. Je ziet ze in veel programma’s ronddraven met zo’n sjaal ,zowel mannen als vrouwen. En zoals je zegt lopen de vrouwen met een decolleté tot aan hun navel met een supersjaal rond hun nek!! Maar ja ,het is mode en dan moet je dat dragen hé! Moest je dat verleden jaar gedaan hebben zouden ze zeggen dat het ouderwets was!!Ik weet nog dat mijn opa altijd een sjaal droeg,maar dan geknoopt en niet als een ophangtouw!

  2. De sjaal is mijn favoriete accessoire! Shirley

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén