Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het bloggen

Jaren geleden, toen ik enkel de zaak had, blogde ik gewoon tijdens het werken in.

Maar bloggen zoals ik het nu doe -’s avonds schrijven en plannen voor de volgende ochtend- dateert uit de tijd van de evenementen. Toen was er eigenlijk ’s avonds noch ’s morgens tijd om te bloggen en schreef ik alles op voorhand.

Nu we op pensioen zijn blijft die gewoonte, ik houd me met het blog bezig terwijl Luc TV kijkt.

Behalve natuurlijk op dagen dat de avonden bezet zijn. Gisteren haalden we Amke en Ella en ja, dan is er veel te vertellen en dacht ik: “het blog is voor morgen”.

Wat denk je? Dan sta je ’s morgens op en zit je met een update van de provider en moet je wachten tot die klaar is.

In het vervolg toch maar op zeker spelen?

Previous

Verloren maandag

Next

Lidl

8 Comments

 1. Toen ik een uur geleden probeerde hier te komen was de blog niet bereikbaar. Waarschijnlijk dat die update nog bezig was. Dus maakt het weinig uit hoe en wanneer je vandaag blogde.

  • ms

   Het is iets storend. Ik ondervond het voor de eerste keer een jaar geleden. Toen kwamen we ’s nachts rond 3u naar huis en kreeg ik een blanco pagina, anderhalf uur lang tot we thuis waren.

   Ik ga dat blog ’s nachts niet controleren maar ik heb daarna nog twee keer ’s nachts gemerkt dat het blanco bleef en het toen maar gevraagd. Ze zegden dat dat normaal was, het is niet echt een update maar ik weet niet echt de juiste benaming meer die hij er aan gaf.

   Nu is dat al een paar keer in de ochtend gebeurd, meestal duurt dat maar enkele minuten, maar vandaag was het dan -natuurlijk- weer langer.

   Misschien vraag ik het nog eens na. Want nu weet ik dat het blijkbaar niet abnormaal is, maar ik weet niet wat het juist is.

 2. Op zeker spelen lukt niet altijd wanneer de provider onderhoud pleegt als het hèm (of haar, het?) uitkomt.

  • ms

   Neen, inderdaad niet, maar dan moet ik niet in het oog houden wanneer ze terug zijn, want dan moet ik het niet meer posten.

   Ik heb nog eens een mail gestuurd, dat antwoord ga ik dan wel bijhouden, al klinkt onderhoud logischer dan update. Maar dat is niet alle dagen en die blanco zie ik soms periodiek wel een aantal dagen na elkaar.

 3. Ik blog altijd onder werktijd. Dan zit ik lekker en heb een goed toetsenbord. Nu ben ik met vakantie en zit ik op mijn laptop. Toch een stuk minder ergonomisch en ik zit geregeld fout met mijn vingers.

 4. elsje

  Woensdagen werk ik vanaf thuis, dan is het tussen het werk door heerlijk bloggen. En de blogs van anderen lezen. Energie opdoen tijdens het werken, wie wil dat nu niet. 🙂

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: