Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lidl

Toen ik het over de supermarkten hier te Lande(n) had, heb ik niet verder uitgeweid over de mate waarin wij de desbetreffende supermarkten bezoeken. Dat ga ik nog niet doen, maar iedereen zal wel weten dat mijn absolute voorkeur naar de Colruyt gaat.

Nu ik las dat in de Lidl van Lier een vrouw omver werd gereden door een winkelmedewerker met een kar -zoals zij beweert- en daardoor haar heup brak1, dacht ik aan een voorval van lang geleden.

Ik vertelde het op het blog maar eigenlijk was mijn relaas maar een light versie. Ik werd niet aangereden, maar ik stond blijkbaar overal in de weg en het maakte wel dat ik me ongewenst voelde in de winkel.

Sedertdien -ik probeer me het een beetje juist te herinneren- zijn we, geloof ik maar een keer of twee terug naar die Lidl gegaan.

1 Het Laatste Nieuws

Previous

Het bloggen

Next

Naar de sneeuw

10 Comments

 1. klant is koning vind ik. De werknemers hier in de lidl worden regelmatig vervangen door andere zodat je nooit kan zeggen wie klantvriendelijk is en wie niet. Zo vlug gaat het. Wat natuurlijk niet betekent dat ze je buiten moeten kijken of omver rijden.

  • ms

   In de Colruyt staan ook wel aanvulkarren en daar moet je ook oppassen, maar zij passen ook op.

   Maar die keer in de Lidl deed ze er niets mee, ze kwam uit een deur (een magazijn?) reed de winkel door om dan aan de andere kant buiten te rijden (ook een magazijn?). Dat deed ze niet langs de kortste weg maar ze heeft zeker de helft van de gangen doorkruist om telkens nogal arrogant de doorgang te eisen.

 2. Ik ging een paar keer naar de Lidl in België. Het personeel was onvriendelijk en leek zeer ongeïnteresseerd. Hier in Oostburg is dat niet zo.

  • ms

   Wij gaan enkel nog bij Lidl als we ergens onderweg ineens iets nodig blijken te hebben en Lidl de eerste winkel is die we tegenkomen.

   • Voor mij zijn Jumbo en Plus te bereiken te voet langs de kust. Als ik met mijn trolley ga, dan pik meteen een mooie wandeling mee van zo’n 7 km. Straks vertrek ik weer.

    • ms

     Onze Colruyt is langs de binnenweg ook maar een goeie 3km weg. Wij deden dat indertijd met de fiets. Maar er zit wel een bergop in en daar zien we tegen op.

     ?

 3. Vervelend, daar ga je niet met plezier naar toe of helemáál niet meer. Je gaat onwillekeurig denken: goedkope winkel, zullen ze het personeel ook wel te weinig betalen.
  Terwijl dat de oorzaak niet hoeft te zijn.

  • ms

   Als ze al hun klanten wegjagen met hun nurksheid worden ze helemaal niets meer betaald. Dan hoeft dat zelfs niet meer.

 4. elsje

  In mijn geval – allez ons geval – ondervinden de klanten van de Lidl hier op de hoek veel hinder van mensen in zgn. scootmobielen, die denderen met een noodgang door de winkel af en toe moet je opzij springen om het vege lijf te redden.
  Er staat nu een vaste security medewerker op post om behalve proletarisch winkelen ook de fast en furious scootmobielers aan te spreken.

  • ms

   Ik heb een hekel aan die tuigen. Nog het meest als ze door een winkel snorren en dan gemoedelijk afstappen aan de rayon die ze moeten hebben.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: